Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Διχασμός στους Διάσημους για το ατόπημα του Γιώργου Κοψιδά - Χωρίστηκαν σε «στρατόπεδα»

Χαμός στην παραλία τους

4 Ιανουαρίου 2021 22:46
Survivor 4: Διχασμός στους Διάσημους για το ατόπημα του Γιώργου Κοψιδά - Χωρίστηκαν σε «στρατόπεδα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε… στρατόπεδα μοιάζουν να έχουν χωριστεί οι Διάσημοι στο Survivor 4, μετά το ατόπημα του Γιώργου Κοψιδά, ο οποίος είχε δεχθεί το ρύζι της Ανθής Σαλαγκούδη χωρίς καν να σκεφτεί να το μοιραστεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Αλέξης Παππάς είχε επιτεθεί στον γνωστό ηθοποιό, ζητώντας του μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση αναφορικά με θέματα φαγητού. Το θέμα αυτό έφερε «αναταράξεις» στους Διάσημους, με διαφορετικές απόψεις να εκφράζονται για το θέμα.

Survivor 4: Σε διαφορετικές... ομάδες για το λάθος του Κοψιδά

Ο Παππάς έμεινε στην ίδια θέση, δείχνοντας να μην χαίρεται ιδιαίτερα με την παρουσία του Κοψιδά. Ο δεύτερος έμοιαζε να καταλαβαίνει το λάθος του, προσθέτοντας πως σε παρόμοια περίπτωση θα μοιραστεί το φαγητό του, ενώ τον υπερασπίστηκε και η Κάτια Ταραμπάνκο.

Survivor spoiler 04/01 οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη μάχη ασυλίας!

Survivor spoiler: Αγώνας ασυλίας σήμερα (04/01) στο Survivor 4 για Διάσημους και Μαχητές! Ποια ομάδα θα κερδίσει; Το Athensmagazine.gr σας έχει το ρεπορτάζ!

Η δεύτερη εβδομάδα του Survivor 4 ξεκίνησε με άνετη νίκη των Μαχητών επί των Διασήμων για έπαθλο φαγητού και σήμερα οι δύο ομάδες θα δώσουν μεγάλη μάχη για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας! Εκτός όμως από αυτό ο νικητής θα απολαύσει και ένα έπαθλο που θα βοηθήσει την επιβίωσή τους στην καλύβα!

Απόψε έχουμε αγώνα ασυλίας, με τους Διάσημους να μην θέλουν να χάσουν άλλον παίκτη τόσο γρήγορα και τους Μαχητές να έχουν, όπως πάντα, το προβάδισμα!

Survivor spoiler, 04/01 Οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη μάχη ασυλίας!

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (04/01)

Απόψε (04/01) λοιπόν έχουμε τη πρώτη μάχη για την ασυλία με την ομάδα που θα χάσει να δίνει έναν παίκτη υποψήφιο, εκτός και αν υπάρξει ισοψηφία όπως την περασμένη βδομάδα και γίνουν περισσότεροι! Βλέποντας το trailer του επεισοδίου του Survivor και του σημερινού αγωνίσματος καταλαβαίνει πως είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των Μαχητών!

Ιδιαίτερα απαιτητικός στίβος μάχης με κολύμπι μέσα στη θάλασσα, ταχύτητα, αντοχή και στόχο! Οι Μαχητές είναι ξεκάθαρο φαβορί από πρώτη όψη! Θα τα καταφέρουν όμως;

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ! ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ!

Survivor spoiler 04/01 νικητής

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr νικητές στην πρώτη ασυλία της εβδομάδας είναι οι Μαχητές! Πως θα γινόταν άλλωστε αλλιώς; Πως θα κέρδιζαν οι Διάσημοι σ' έναν τέτοιο στίβο μάχης!

Επομένως στο συμβούλιο του νησιού οι Διάσημοι θα κληθούν, για ακόμα μια φορά, να δώσουν τουλάχιστον έναν συμπαίκτη τους ως υποψήφιο προς αποχώρηση! Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως το βράδυ για ένα τέταρτο θα ανοίξουν οι τηλεφωνικές γραμμές ώστε το τηλεοπτικό κοινό να ψηφίσει τον αγαπημένο παίκτη της εβδομάδας για την χαμένη ομάδα, από όπου την Τετάρτη το βράδυ θα προκύψει και ο παίκτης που θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο μετά από δύο εβδομάδες

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share