Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Κόλαση (και) στους Διάσημους! Βγαίνουν τα "μαχαίρια" για...

Πολλά τα νεύρα ανάμεσα σε συμπαίκτες!

30 Δεκεμβρίου 2020 14:54
Survivor spoiler: Κόλαση (και) στους Διάσημους! Βγαίνουν τα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Λίγο πριν ξεκινήσει το νέο επεισόδιο του Survivor 4, σας έχουμε ένα πολύ δυνατό spoiler το οποίο αφορά την ομάδα των διάσημων, οι οποίοι θα βρεθούν σε πολύ δύσκολη θέση με το φαγητό και σύντομα θα δημιουργηθούν εντάσεις στην παραλία, όπως κάτι ανάλογο θα συμβεί και στην ομάδα των Μαχητών.

Οι διάσημοι έχουν διαδοχικές ήττες στα αγωνίσματα και η αλήθεια είναι πως η έλλειψη φαγητού προκαλεί συχνά προβλήματα μέσα στην ομάδα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΑΠΟ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ

Αυτή τη φορά, ορισμένοι παίκτες θα ζητήσουν να φάνε διπλή μερίδα φαγητού και άλλοι θα διαφωνήσουν με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση πριν το αγώνισμα, ενώ ήδη χθες τσακώθηκαν με τους μαχητές στο συμβούλιο.

«Στην ομάδα όλα μοιράζονται δίκαια. Το φαγητό το μοιράζουμε σε 10 ίσες δόσεις. Εμένα αυτό με ζορίζει πάρα πολύ γιατί είμαι 2 μέτρα και σχεδόν 100 κιλά, οπότε το να τρώω το ίδιο με έναν άνθρωπο που είναι τα μισά κιλά από εμένα, είναι αρκετά δύσκολο», είπε ο Γιώργος Κοψιδάς.

«Κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος είχαμε τη φαεινή ιδέα, να ψηφίσουμε σαν ομάδα που είμαστε, αν θα φάμε σήμερα διπλή ποσότητα ρυζιού ή όχι μιας και έχουμε αύριο αγώνισμα και αυτό γιατί υπολογίζουμε κάποιοι ότι θα έχουμε κάποια στιγμή ένα αγώνισμα το οποίο μπορεί να έχει φαγητό, οπότε θα έρθει και οι προμήθειες ξανά… Σήμερα μπορεί να έχουμε την άνεση να φάμε διπλή ποσότητα.

Όχι παιδιά, θα πάμε βάση προγράμματος, οπότε πάμε να φάμε την κλασική μερίδα ρυζιού που αντιστοιχεί. Δεν θα ρισκάρουμε εδώ πέρα έτσι, γιατί θα φάμε τα γόνατά μας και κατά προτίμηση του διπλανού», συμπλήρωσε η Κάτια Ταραμπάνκο.

Survivor 4 - τηλεθέαση 29/12: Απίστευτο! Περνάει σε νούμερα ακόμα και το Survivor 1!

Τρίτη ημέρα στον αέρα του ΣΚΑΙ το Survivor και κατάφερε να περάσει σε ποσοστά τηλεθέασης μέχρι και την πρεμιέρα του, στην οποία είχε κάνει top νούμερα.

Το τηλεοπτικό κοινό έχει εντάξει στην καθημερινότητά του το ριάλιτι επιβίωσης και ο ανταγωνισμός απέναντί του αιμορραγεί με μονοψήφια ποσοστά. Το χθεσινό 29/12 επεισόδιο του Survivor είχε ατυχήματα, καυγάδες και εννοείται την ψηφοφορία που θα έκρινε ποιοι θα είναι οι πρώτοι προτεινόμενοι προς αποχώρηση για αυτή την σεζόν.

Η διαδικασία αποχώρησης, όπως ήδη σας έχουμε αναφέρει, έχει αλλάξει κατά πολύ σε σύγκριση με τις άλλες χρονιές κι αυτό ήταν μάλλον η αιτία που το 37,5% του δυναμικού κοινού επέλεξε να δει το βράδυ της Τρίτης ΣΚΑΙ.

Με lead in από τις 8 Λέξεις 25,2 κατάφερε στο πρώτο κιόλας τέταρτο να φτάσει το 32,6 και μετά συνέχισε με: 27,4-36,2-34,2-35,7-40,8-42,6-44,1-46,1-40,6-44!

Prime time

  • ALPHA: Έλα στη θέση μου 13.8
  • ALPHA: Η πρόταση 8,8
  • ΑΝΤ1: Ήλιος τηλεταινία 7,2
  • ΑΝΤ1: Παρουσιάστε 6,7
  • ΑΝΤ1: Εξολοθρευτής: Η σωτηρία 5,7
  • STAR: Η εποχή των παγετώνων 17,0
  • STAR: Μετά την επόμενη μέρα 10,7
  • ΣΚΑΙ: 8 Λέξεις 14,5
  • ΣΚΑΙ: Survivor 4 37,5
  • Mega: Το κορίτσι του λούνα παρκ 4,2
  • OPEN: Η αποζημίωση 4,1

Πηγή: Youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share