Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 29/12 vol.2: Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

29 Δεκεμβρίου 2020 22:03
Survivor spoiler 29/12 vol.2: Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 29/12: Ποιος παίκτης θα είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση; To Athensmagazine.gr σας έχει την διαρροή!

Φέτος τα πράγματα στο Survivor είναι διαφορετικά! Πολύ διαφορετικά! Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση βγαίνουν διαφορετικά και από δύο αγωνίσματα και μάλιστα υπάρχει περίπτωση να είναι και από τις δύο ομάδες! Κάτι που όμως που δεν θα συμβεί σήμερα!

Ποιος παίκτης θα είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση, μετά τους Γιώργο Κοψιδά και Τριαντάφυλλο; Το Athensmagazine.gr σας έχει την αποκλειστικότητα!

Survivor spoiler: Ποιος είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Τι έχει αλλάξει φέτος; Πως ο υποψήφιος της δεύτερης ασυλίας θα βγαίνει από τον πιο δυνατό παίκτη της ομάδας που έχασε και δεν θα γίνεται εκ νέου ψηφοφορία από την αρχή! Ή για να τα λέμε καλύτερα ψηφοφορία θα γίνει αλλά θα είναι για τον πιο δυνατό παίκτη της εβδομάδας και αυτός θα δίνει τον τρίτο υποψήφιο!

Ποιος θα βγει πιο ισχυρός παίκτης της ομάδας των Διασήμων, οι οποίοι θα χάσουν και την σημερινή ασυλία, μετά την ψηφοφορία; Ποια άλλη από την Κάτια Ταραμπάνκο!

Το γνωστό μοντέλο θα μπει στην διαδικασία να διαλέξει τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση! Ποιος θα είναι; Μήπως ο Πάνος Καλλίδης που είναι αδύναμος αγωνιστικά ή Άννα Μαρία Βέλλη με την οποία είναι σε κόντρα η Κάτια; Η απάντηση σε πολύ λίγο.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share