Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021

Survivor 4: Άγριο κράξιμο των τηλεθεατών στον ΣΚΑΙ! Δεν θα το ξαναδούμε αν...

Κόλαση από το δεύτερο κιόλας επεισόδιο

29 Δεκεμβρίου 2020 07:55
Survivor 4: Άγριο κράξιμο των τηλεθεατών στον ΣΚΑΙ! Δεν θα το ξαναδούμε αν...
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor 4: Μπορεί να μετράει μόλις δύο μέρες "ζωής" όμως οι τηλεθεατές έχουν αρχίσει ήδη να κράζουν και ο λόγος είναι προφανές!

Τι και τα νούμερα τηλεθέασης ήταν υψηλά, αν ο ΣΚΑΙ επιμείνει στην απόφασή του τα καθημερινά επεισόδια, δηλαδή της Δευτέρας, της Τρίτης και της Τετάρτης να προβάλλονται τόσο αργά (χτες πήγες 22:30 για να ξεκινήσει το επεισόδιο) τότε όπως λένε οι περισσότεροι στα social media "θα το βλέπετε μόνοι μας"!

Μάλιστα αυτό που εξόργισε ακόμα περισσότερο χτες τους τηλεθεατές ήταν πως είναι ανακοινωθεί ότι το επεισόδιο θα ξεκινήσει στις 22:15, όμως οι "8 Λέξεις" που έπαιζαν νωρίτερα τελείωσαν με πάνω από 10 λεπτά καθυστέρηση!

Survivor 4

Όλο αυτό είχε αποτέλεσμα να τελειώσει το επεισόδιο γύρω στη 1:30 το πρωί με αποτέλεσμα οι περισσότεροι τηλεθεατές να έχουν... "κοιμηθεί"!

Το συγκεκριμένο γεγονός είναι κάτι που πρέπει να προβληματίσει έντονα τον ΣΚΑΙ, αφού υποτίθεται ότι ξεκίνησε το ριάλιτι νωρίτερα για να προλάβει άλλα ριάλιτι, όπως το MasterChef, όμως είναι δεδομένο πως με την τακτική αυτή θα χάσει τους τηλεθεατές!

Και μπορεί στο Big Brother το πείραμα να πέτυχε κάπως, όμως εδώ μιλάμε για Survivor και ποσοστά του 15% δεν θα είναι καθόλου ικανοποιητικά! Πληροφορίες του Athensmagazine.gr μάλιστα αναφέρουν πως στο κανάλι υπάρχει ήδη προβληματισμός και σκέψεις να αλλάξει αυτό! Πως θα γίνει; Πιθανότητα θα "τοποθετηθούν" πιο πίσω οι "8 Λέξεις", οι οποίες δεν γίνεται να "κοπούν" και να ξεκινάει το Survivor στις 21:00 όπως και την Κυριακή, ώστε να έχει ολοκληρωθεί το επεισόδιο λίγο μετά τα μεσάνυχτα!

Survivor 4: Άγριο κράξιμο των τηλεθεατών στον ΣΚΑΙ!

Η γκρίνια ήταν έντονη από την στιγμή που είχε ανακοινωθεί το πρόγραμμα και εφόσον μέσα στην εβδομάδα υπάρξει πτώση στα νούμερα τηλεθέασης, θεωρείται δεδομένο πως από το νέο χρόνο, δηλαδή από την επόμενη εβδομάδα, θα παρθούν αποφάσεις για άμεση αλλαγή σχεδίων! Το Athensmagazine.gr, όπως και να έχει θα σας κρατάει ενήμερους για κάθε ενδεχόμενο!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share