Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Μαλλιοτραβήγματα και κατινιές με το "καλημέρα"! Αυτές οι 2 Διάσημες πιάστηκαν στα χέρια!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

22 Δεκεμβρίου 2020 16:11
Survivor spoiler: Μαλλιοτραβήγματα και κατινιές με το
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Ποιες είναι οι δύο παίκτριες των Διασήμων που πιάστηκαν στα χέρια με το καλημέρα; Το Athensmagazine.gr, όπως κάθε χρόνο, σας έχει τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο, όπως σε λίγες μέρες θα σας έχουμε και τις διαρροές από τα αποτελέσματα!

Survivor: Ποιες παίκτριες πιάστηκαν στα χέρια;

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο λοιπόν, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του Athensmagazine.gr, θα έχουμε έναν έντονο τσακωμό ανάμεσα σε δύο γυναίκες που δείχνουν να μην τα βρίσκουν!

Αρχικά ο λόγος γίνεται για την Κάτια Ταραμπάνκο (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ), η οποία είναι αρκετά δυναμικός χαρακτήρας και εκτός από το γεγονός πως πρωταγωνιστεί στα αγωνίσματα θα ξεχωρίσει και εκτός στίβου για άλλους λόγους!

Όπως αναφέρουν πληροφορίες λοιπόν στα πρώτα επεισόδια θα δούμε έναν πολύ έντονο καυγά ανάμεσα στην πρώην νικήτρια του GNTM και την Άννα Μαρία Βέλλη (ΔΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΕΔΩ)! Οι δύο γυναίκες θα έρθουν σε σύγκρουση και μάλιστα η κατάσταση θα ξεφύγει! Μέχρι αυτή την στιγμή που μιλάμε οι σχέσεις ανάμεσα σε Κάτια και Άννα Μαρία είναι οι χειρότερες δυνατές!

Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr καθώς σε καθημερινή βάση θα ακολουθεί τρομερό παρασκήνιο και διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο για το Survivor 4!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share