Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Survivor spoiler - Άννα Μαρία Βέλλη: Ένα από τα πιο "καυτά" κορίτσια της ελληνικής τηλεόρασης στo Survivor 4!

Θα καταφέρει να ανταπεξέλθει;

20 Δεκεμβρίου 2020 18:42
Survivor spoiler - Άννα Μαρία Βέλλη: Ένα από τα πιο
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Το Survivor 4 είναι προ των πυλών και το Athensmagazine.gr σας γνωρίζει την Άννα Μαρία Βέλλη, μια από τις πιο ξεχωριστές προσωπικότητες του ριάλιτι!

Το Athensmagazine.gr, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος από την πρώτη στιγμή θα σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο και τις διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο και το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ! Το Survivor 4 ή αν προτιμάτε το Survivor 2021 αναμένεται να ξεκινήσει την Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου, ωστόσο μέχρι τότε θα σας γνωρίσουμε σταδιακά όλους τους παίκτες που θα πάρουν μέρος!

Survivor: Ποια είναι η Άννα Μαρία Βέλλη;

Η Άννα-Μαρία Βέλλη είναι όμορφη, γλυκιά και έχει απίστευτη αίσθηση του χιούμορ, το οποίο θα το παρατηρήσουμε και μέσα από το Survivor 4. Μιλάμε βέβαια για την υπέροχη Άννα-Μαρία Βέλλη, κι έγινε γνωστή ως μία από τις καλύτερες youtuber, ενώ κατά διαστήματα την έχουμε δει σε αρκετές τηλεοπτικές εκπομπές!

Είναι σίγουρα μια από τις πιο καυτές νέες παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση, τόσο στην κανονική όσο και τη διαδικτυακή και αυτό φάνηκε από το γεγονός ότι ο Θέμος Αναστασιάδης την επέλεξε παλαιότερα για κορίτσι του ΟΛΑ.

Ο λόγος για την Θεσσαλονικιά ηθοποιό και παρουσιάστρια Άννα Μαρία Βέλλη, που δεν έχει κρύψει ποτέ τα αισθήματά της για τον Ηρακλή! Όχι δεν αναφερόμαστε σε κάποιο αγόρι αλλά στην ομάδα.

Γεννήθηκε στη Σίφνο, μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, ζει και βασιλεύει στην Αθήνα ενώ ταυτόχρονα με την τηλεόραση προσπαθεί να πάρει το πτυχίο της και την έχουμε δει στο σύγχρονο Θέατρο!

Όσον αφορά την σελίδα της στο Instagram, όπως είναι λογικό, η Άννα Μαρία Βέλλη έχει 217.000 followers και το Athensmagazine.gr πιστό στο ραντεβού του έριξε μια ματιά και σας την παρουσιάζει παρακάτω:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share