Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor διαρροή: Παίκτης του Big Brother μπαίνει στο Survivor 4!

Τρομερό παρασκήνιο!

6 Οκτωβρίου 2020 10:30
Survivor διαρροή: Παίκτης του Big Brother μπαίνει στο Survivor 4!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor διαρροή: To Athensmagazine.gr ακόμα μια φορά σας έχει αποκλειστικότητα για το αγαπημένο ριάλιτι και παίκτη του Big Brother!

Όπως καταλαβαίνετε από τον τίτλο του άρθρου υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο στο Survivor 4, το οποίο θα ξεκινήσει με την είσοδο του 2021, να δούμε παίκτη που σήμερα βρίσκεται μέσα στο σπίτι του Big Brother! Τι αναφέρει το ρεπορτάζ του Athensmagazine.gr;

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές μας πληροφορίες στην παραγωγή του Ατζούν αλλά και από τον ΣΚΑΙ υπάρχει η σκέψη να γίνει πρόταση σε παίκτη που τώρα παίρνει μέρος στο Big Brother! Ο λόγος είναι πως το ριάλιτι έχει αρκετά ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης και στο κανάλι πιστεύουν πως στην ουσία θα είναι μια αλυσίδα και το Survivor εφόσον βάλουν μέσα κάποιον παίκτη από το προηγούμενο ριάλιτι!

Αρχικά σαν σκέψη υπήρχε και το σκεπτικό να βάλουν δύο παίκτες, έναν άνδρα και μια γυναίκα, που έχουν έρθει σε κόντρα μέσα στο σπίτι του Big Brother ώστε να διαπιστώσουν κατά πόσο θα ταιριάξουν στην ίδια ομάδα και κάτω από πολύ πιο δύσκολες συνθήκες επιβίωσης!

Ωστόσο το σκεπτικό αυτό φαίνεται να εγκαταλείφθηκε καθώς ο Ατζούν δεν δείχνει "ζεστός" στο ενδεχόμενο να μπουν σε δικό του ριάλιτι παίκτες που αναδείχθηκαν από άλλο! Ήδη ο Τούρκος είχε "ξινίσει" με την κίνηση του ΣΚΑΙ να βάλει στο πρόγραμμά του το Big Brother.

Ποιος θα είναι ο παίκτης του Big Brother που θα μπει στο Survivor;

Και έτσι η σκέψη έχει μείνει στον έναν παίκτη! Στο κανάλι σκέφτονται να κάνουν πρόταση σε παίκτη του Big Brother που θα αποχωρήσει μέσα στον Νοέμβριο για δύο λόγους! Πρώτον διότι για να μείνει τόσο διάστημα σημαίνει πως θα είναι αρκετά αγαπητός στο κοινό και δεύτερο για να έχει μπροστά του και περίπου ένα μήνα να ξεκουραστεί και να γεμίσει μπαταρίες!

Όπως καταλαβαίνετε δεν θα είναι εύκολο ο ίδιος να πει το "ναι" στον ΣΚΑΙ διότι μέσα από το Big Brother θα έχει αποκτήσει την δημοσιότητα που επιδιώκει ωστόσο το οικονομικό σκέλος μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα! Αν θα προχωρήσει ή όχι η συγκεκριμένα σκέψη θα φανεί μέσα στις επόμενες μέρες καθώς η παραγωγή του Survivor θέλει να τελειώνει σύντομα με την λίστα των παικτών που θα απαρτίζουν Διάσημους και Μαχητές!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share