Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βόμβα λίγο πριν το Survivor 4: Φεύγει από τον ΣΚΑΙ το Survivor - Σε ποιο κανάλι πάει;

Τεράστιο παρασκήνιο - Μόνο εδώ!

29 Σεπτεμβρίου 2020 19:23
Βόμβα λίγο πριν το Survivor 4: Φεύγει από τον ΣΚΑΙ το Survivor - Σε ποιο κανάλι πάει;
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Τι και αν όλοι ετοιμάζονται για το Survivor 4 στον ΣΚΑΙ το Athensmagazine.gr σας έχει μια αποκλειστικότητα που ταράζει τα τηλεοπτικό δρώμενα!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες το Survivor αλλάζει "στέγη" από τη νέα σεζόν ή τουλάχιστον υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να συμβεί κάτι τέτοιο! Τι συνέβη; Το Athensmagazine.gr σας έχει το ρεπορτάζ!

Μετά τις αποκλειστικές ειδήσεις σχετικά με τους παίκτες που βρίσκονται στην παραγωγή για το Survivor 4, όπως η πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια αλλά και ο διάσημος Έλληνας τραγουδιστής, σας φέρνουμε στην επιφάνεια ακόμα μια είδηση που προκαλεί σεισμό στην ελληνική τηλεόραση!

Σύμφωνα λοιπόν με τις πάντα έγκυρες πηγές του Athensmagazine.gr το Survivor ετοιμάζεται να αλλάξει στέγη λίγο πριν την πρεμιέρα του Survivor 4! Φυσικά αυτό δεν θα γίνει από φέτος, αφού ήδη μέσα από την ιστοσελίδα του ΣΚΑΙ μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή αλλά από τον επόμενο κύκλο!

Ο Ατζούν και η παραγωγή του Τούρκου δείχνει να τα έχει "τσουγκρίσει" με το κανάλι του Φαλήρου, μετά τις τελευταίες εξελίξεις με το Big Brother που λίγο έλειψε να επηρεάσει και το δικό του ριάλιτι! Ο Τούρκος έδειχνε εξαρχής νευριασμένος με τον ΣΚΑΙ λόγω του ότι εμπιστεύτηκε πρότζεκτ μιας άλλης παραγωγής, ρίχνοντας εκεί το "πολύ χρήμα" και φαίνεται πως έχει ψαχτεί για το επόμενο βήμα!

Πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως ο Ατζούν ψάχνεται να πάρει το Survivor, αλλά και τα υπόλοιπα ριάλιτι της παραγωγής του και να τα πάει σ' άλλο κανάλι! Αυτή την φορά δεν πρόκειται για τον ΑΝΤ1, με το οποίο είχε έρθει σε επαφή στο παρελθόν, αλλά ένα κανάλι έκπληξη!

Συγκεκριμένα αναφερόμαστε στο Mega, το οποίο και ετοιμάζεται για την MEGAλη επιστροφή στα δρώμενα της ελληνικής τηλεόρασης μ' ένα ριάλιτι που θα σαρώσει σε τηλεθέαση! Άλλωστε μην ξεχνάμε πως το πρώτο διαχρονικό Survivor στην Ελλάδα προβλήθηκε μέσα από την συχνότητα του ιστορικού Mega!

Συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν υπάρχει ωστόσο η θέληση του Ατζούν να αποχωρήσει από τον ΣΚΑΙ στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν και μετά το φινάλε του Survivor 4 είναι κάτι παραπάνω από υπαρκτή! Τώρα για οποιαδήποτε εξέλιξη πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα το Athensmagazine.gr θα σας κρατάει ενήμερους!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share