Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Ποιος Ρουβάς; Ο Έλληνας τραγουδιστής που μπαίνει στο Survivor 4!

Spoiler Alert! Παρασκήνιο

24 Σεπτεμβρίου 2020 09:04
Survivor spoiler: Ποιος Ρουβάς; Ο Έλληνας τραγουδιστής που μπαίνει στο Survivor 4!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Το Athensmagazine.gr έχει επιστρέψει σε ρυθμούς Survivor και καθημερινά είναι εδώ για να σας αποκαλύπτει ονόματα που βρίσκονται στη λίστα για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!

Χτες σας φέραμε στο φως την παρουσιάστρια - ηθοποιό που παρακαλεί η παραγωγή για να πει το "ναι" και σήμερα σας έχουμε και τον Έλληνα τραγουδιστή που φέρεται να θέλει να μπει στο παιχνίδι! Μόνο που η περίπτωση σου του είναι εντελώς διαφορετική!

Η παραγωγή του Ατζούν και ο ΣΚΑΙ θέλει να βάλει στο Survivor 4 ονόματα με τα οποία θα ταυτιστούν οι τηλεθεατές και θα βοηθήσουν το ριάλιτι να σαρώσει σε τηλεθέαση! Ωστόσο η περίπτωση του τραγουδιστή είναι λίγο διαφορετική από τις άλλες διότι εδώ φαίνεται ο ίδιος να έχει κάνει κίνηση για να μπει στο παιχνίδι πριν καλά καλά τον ενοχλήσουν από τον ΣΚΑΙ, παρότι είναι στη λίστα της παραγωγής!

Ποιος είναι ο Έλληνας τραγουδιστής που θέλει να μπει στο Survivor;

Το Athensmagazine.gr σας έχει το όνομα του τραγουδιστή που θέλει να μπει στο Survivor και να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο από το 2021! Είχε εμφανιστεί στην ελληνική showbiz ταυτόχρονα με τον Σάκη Ρουβά όμως δεν είχε την ίδια εξέλιξη αφού για λίγα χρόνια είχε εξαφανιστεί με την επιστροφή του στα δρώμενα να πραγματοποιείται πριν λίγα χρόνια!

Ο λόγος για τον Τριαντάφυλλο!

Ο γνωστός τραγουδιστής ποτέ δεν έκρυψε πως ήθελε να πάρει μέρος στο Survivor ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή Survivor Panorama! Πλέον μάλιστα τα δεδομένα είναι διαφορετικά για τον ίδιο διότι ο γιός του έχει μεγαλώσει και θα είναι πιο εύκολο να λείψει για κάποιους μήνες από το σπίτι σε σχέση με 2-3 χρόνια πριν! Επίσης ο Τριαντάφυλλος είναι ένας τραγουδιστής που βγάζει το "μεροκάματο" με live σε διάφορα μαγαζιά που λόγω... κορωνοϊού δεν μπορούν πλέον να του παρέχουν δεδομένη θέση εργασίας!

Όλα αυτά τον έχουν κάνει να θέλει να μπει στο Survivor 4 και μέσα στις επόμενες μέρες θα ενημερωθείτε για τις όποιες εξελίξεις γύρω από το θέμα!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share