Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor Διαρροή: Συναγερμός στον ΣΚΑΙ - Ακυρώνεται (;) το Survivor 4!

Ραγδαίες εξελίξεις και στο Survivor!

22 Ιουλίου 2020 08:56
Survivor Διαρροή: Συναγερμός στον ΣΚΑΙ - Ακυρώνεται (;) το Survivor 4!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από το Survivor 4 στον ΣΚΑΙ αφού οι τελευταίες εξελίξεις στις σχέσεις Ελλάδος και Τουρκίας έχουν επηρεάσει το όλο πρότζεκτ!

Το Athensmagazine.gr είναι το πρώτο site, το οποίο από την πρώτη στιγμή του Survivor 1 μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης καθώς και τις διαρροές! Κάτι ανάλογο θα κάνουμε και σήμερα με τις εξελίξεις που φτάνουν στα γραφεία μας να είναι ραγδαίες!

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr ο ΣΚΑΙ έχει "παγώσει" το πρότζεκτ του Survivor 4, το οποίο είχε αρχίζει να τρέχει η παραγωγή και ο λόγος φυσικά είναι ο... Τούρκος παραγωγός Ατζούν! Όπως είναι λογικό μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο Αιγαίο και το Καστελόριζο οι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ έδωσαν εντολή να "παγώσουν" οι διαπραγματεύσεις με παίκτες, ονόματα των οποίων σας είχαμε ανακοινώσει τις προηγούμενες μέρες, αφού έκριναν πως δεν είναι έντιμο σε μια τέτοια περίοδο θα γίνονται επαφές και συζητήσεις με το... αντίπαλο στρατόπεδο!

Άλλωστε χαρακτηριστικό είναι και το γεγονός πως το ΕΣΡ απαγόρευσε, για λίγες προς το παρόν εβδομάδες, την μετάδοση και τούρκικων σίριαλ στην ελληνική τηλεόραση, όπως το Elif και ο Φτερωτός Θεός! Επομένως, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το τρέιλερ για τις δηλώσεις συμμετοχών των ενδιαφερομένων "παγώνουν" και δεν αναμένονται εξελίξεις νωρίτερα από τον Σεπτέμβριο!

Το Athensmagazine.gr σεβόμενο τις αναταράξεις στο Αιγαίο και τις ακραίες πλέον σχέσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές θα σας κρατάει ενήμερους για τις εξελίξεις του Survivor με ιδιαίτερη προσοχή! Από την πλευρά του ο Ατζούν έχει ενημερωθεί από τον ΣΚΑΙ για το "πάγωμα" στις διαπραγματεύσεις κάτι το οποίο είναι απόλυτα κατανοητό και από τον ίδιο, ο οποίος πιστεύει ότι δεν χρειάζεται να ρίξουν και εκείνοι από την πλευρά τους "λάδι" στην φωτιά και στις σχέσεις ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία!

Άλλωστε ΣΚΑΙ και Τούρκος παραγωγός πιστεύουν πως οι εξελίξεις στο Αιγαίο θα επηρεάσουν αρνητικά και την τηλεθέαση ενός ενδεχόμενου Survivor! Πάντως αξίζει να αναφερθεί πως το πρότζεκτ για Survivor 4 δεν έχει ακυρωθεί αλλά έχει πάει πιο... "πίσω"!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share