Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor Διαρροή: 100.000 ευρώ σε κορυφαίο όνομα από το Survivor 1 για να μπει στο 4!

Τρομερό αποκλειστικό παρασκήνιο!

18 Ιουλίου 2020 12:18
Survivor Διαρροή: 100.000 ευρώ σε κορυφαίο όνομα από το Survivor 1 για να μπει στο 4!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr είναι το πρώτο site στην Ελλάδα που από την πρώτη στιγμή μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από το Survivor καθώς και τις διαρροές!

Σε καθημερινή βάση και μόλις έχουμε ρεπορτάζ σας φέρνουμε στο φως ονόματα που βρίσκονται στη λίστα για το Survivor 4 με τελευταίο εκείνο της Μπάγιας Αντωνοπούλου! Το Survivor επιστρέφει τον Ιανουάριο, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ, στην καθημερινότητά μας και η παραγωγή είναι διατεθειμένη να επιστρέψει σε επιδόσεις... Survivor 1! Και για να γίνει αυτό θα πρέπει να γίνει κατάλληλη επιλογή παικτών αλλά και να "πέσει" αρκετό χρήμα!

Γι' αυτό τον λόγο ο Ατζούν και ο ΣΚΑΙ έχουν σχεδιάσει να βάλουν και ένα όνομα ηχηρό από το Survivor 1 μέσα στο παιχνίδι! Για να γίνει ωστόσο αυτό εκείνος ο παίκτης θα πρέπει να πάρει αρκετές χιλιάδες ευρώ! Τo Athensmagazine.gr σας έχει το ρεπορτάζ!

Το υπέρογκο ποσό των 100.000 ευρώ

Κάπου εδώ σας έχουμε το απόλυτο spoiler αφού σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες η παραγωγή του ριάλιτι είναι διατεθειμένη να προσφέρει το υπέρογκο ποσό των 100.000 ευρώ σε ένα από τα "μεγάλα" ονόματα του πρώτου κύκλου! Και επειδή ο Γιώργος Αγγελόπουλος το έχει ξεκαθαρίσει πως δεν επιστρέφει στο ριάλιτι για κανένα ρόλο η παραγωγή θα στραφεί σε άλλη προσωπικότητα! Ποια θα είναι αυτή;

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Athensmagazine.gr στην αντζέντα δεν υπάρχουν πολλά ονόματα! Είναι λίγα και καλά! Συγκεκριμένα η παραγωγή θα κάνει πρόταση και συζητήσεις τις επόμενες μέρες με τον μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος από την Ειρήνη Κολιδά, ενώ αν υπάρχει αρνητική εξέλιξη θα στραφεί σε Μάριο Πρίαμο, Κωνσταντίνο Βασάλο και Κώστα Αναγνωστόπουλο! Μάλιστα κρατήστε την ακριβή σειρά των πραγμάτων!

Ο "Μισθοφόρος" βρίσκεται πιο πίσω στη λίστα διότι ο Ατζούν δεν έχει ξεχάσει πως λίγους μήνες μετά το τέλος του Survivor 1 "πρόδωσε" το Survivor και πήρε μέρος και στο Nomads του ΑΝΤ1!

Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr καθώς σε καθημερινή βάση ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ και παρασκήνιο από το αγαπημένο ριάλιτι που αναμένεται να επιστρέψει από τον Ιανουάριο του 2021!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share