Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

"Στο Survivor είχα φάει ποντίκια": Σοκάρει αγαπημένος παίκτης

Αηδιαστικό!

1 Ιουλίου 2020 09:37
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο πρώην παίκτης του Survivor, αποφάσισε να μας λύσει την απορία τι έτρωγαν στο ριάλιτι παιχνίδι, όταν δεν είχαν τίποτα διαθέσιμο. Ο Ηλίας Βαλάσης σε συνέντευξή του στο Happy Day αποκάλυψε ότι για να επιβιώσει αναγκάστηκε να φάει χελώνες, γλάρους, ακόμη και ποντίκια.

«Στο Survivor δεν ήμουν ακριβώς εγώ.. Εγώ ήμουν, απλά πρόσεχα πολύ. Τότε είχε γίνει χαμός, ο κόσμος είχε παθιαστεί και είχε παραμυθιαστεί. Για να επιβιώσω είχα φάει τότε τα πάντα, ποντίκια, γλάρους, χελώνες, αυγά χελώνας. Είχα προβλήματα υγείας πολλά μετά, ακόμα και σήμερα. Δεν μπορώ να αργήσω να φάω, έχει διαλυθεί το στομάχι μου από τότε" περιέγραψε. "Όλοι πάθαμε πρόβλημα με το στομάχι μας" πρόσθεσε.

"Δεν μου έχει γίνει κουβέντα για το All Star Survivor, στα προηγούμενα μου είχε γίνει, αρκετές φορές για όλα αυτά τα reality επιβίωσης που βγήκαν. Δυστυχώς, όμως, αυτοί κοιτούν περισσότερο το Instagram" σχολίασε. "Τα χρήματα θα ήταν ο μόνος λόγος που θα έμπαινα σε ένα ριάλιτι και το να πεις και πέντε πράγματα που δεν ακούγονται πια" ανέφερε ο ηθοποιός πλέον, Ηλίας Βαλάσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Survivor ετοιμάζεται να επιστρέψει στους δέκτες μας από τη νέα τηλεοπτική σεζόν!

Νεκρός σε τροχαίο παίκτης του πρώτου Survivor Ελλάδα - Τουρκία!

Μια απίστευτη τραγωδία σας θυμίζει το Athensmagazine.gr με το τραγικό τέλος που είχε ο νικητής του πρώτου ελληνοτουρκικού Survivor που είχε προβληθεί στο Mega!

Στο ελληνοτουρκικό Survivor που προβλήθηκε από το Mega το 2006-2007, νικητής ήταν ο 45χρονος τότε, Τούρκος παίκτης, Derya, ενώ πρόσφατα πέθανε ακόμα ένας παίκτης του αγαπημένου ριάλιτι!

Το πρώτο πράγμα που έκανε με τα 250.000 ευρώ, ήταν μια μηχανή μεγάλου κυβισμού. Ο Derya σκοτώθηκε τελικά σε τροχαίο το 2011, με τη μηχανή που πήρε, με τα λεφτά που κέρδισε από το ελληνοτουρκικό Survivor.

Πραγματικά ανατριχιαστικό!

TAGS
 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share