Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor διαρροή: Μεγάλη ανατροπή - Ο Ατζούν ετοιμάζει το Survivor 4 - Έδωσε εντολή

Spoiler Alert!

20 Μαΐου 2020 11:30
Survivor διαρροή: Μεγάλη ανατροπή - Ο Ατζούν ετοιμάζει το Survivor 4 - Έδωσε εντολή
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor διαρροή: To Athensmagazine.gr είναι το πρώτο site στην Ελλάδα που από την πρώτη στιγμή σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο αλλά και διαρροές από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης, όταν αυτό προβαλλόταν από τον ΣΚΑΙ!

Πρόσφατα σας αποκαλύψαμε πως το Survivor δεν θα προβληθεί τελικά από Σεπτέμβρη που ήταν το αρχικό πλάνο, καθώς εκεί λόγω... κορωνοϊού μεταφέρθηκε το Big Brother! Ωστόσο αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως το όλο πρότζεκτ ΔΕΝ έχει μπει στο "ψυγείο" και πως ετοιμάζεται να επανέλθει με τέταρτο κύκλο!

Σύμφωνα λοιπόν με τις πάντα έγκυρες πληροφορίες μας η Ατζούν media έδωσε εντολή στον ΣΚΑΙ να επιλέξει εκείνος τα πρόσωπα για το Survivor 4, ακριβώς όπως έγινε και στο Survivor 1, χωρίς να έχει ο ίδιος και η εταιρεία του καμία ανάμειξη, αφού έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο κανάλι ενώ αποδείχθηκε και στην πράξη πως τα κατάφερε ο ΣΚΑΙ καλύτερα από τον ίδιο, όταν επέλεξε τα πρόσωπα για το δεύτερο Survivor!

Ο Ατζούν πιστεύει πως ο ΣΚΑΙ μπορεί να εντοπίσει νέους... Ντάνους και νέες προσωπικότητες σαν τον "μάνατζερ Ράγκμπι" και τον Ορέστη Τσανγκ που θα τραβήξουν την προσοχή του τηλεοπτικού κοινού, αλλά και κόντρες όπως είχαμε με πρωταγωνιστή τον Στέλιο Χανταμπάκη!

Όσο για τις ομάδες; Αυτές θα είναι απλές, ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές ενώ δεν θα υπάρχουν επιπλέον αγωνίσματα, όπως είχαμε σε Survivor 2 και Survivor Ελλάδα Τουρκία! Ο Ατζούν θέλει να επιστρέψει με ένα απλό Survivor, όπως το πρώτο καθώς πιστεύει πως θα έχει απήχηση στο τηλεοπτικό κοινό! Όσο για το πότε θα επιστρέψει αυτό; Σίγουρα μετά το τέλος του Big Brother και πιθανότατα από τον Ιανουάριο του 2021, όπου θα έχει ξεκαθαρίσει και η όλη φάση με τον... κορωνοϊό.

Αναμένουμε λοιπόν τις εξελίξεις γύρω από το Survivor, αφού και στον ΣΚΑΙ βλέπουν την όλη φάση με θετικό "μάτι" αφού πιστεύουν πως με δύο ριάλιτι, όπως το Big Brother και το Survivor, μέσα σε μια τηλεοπτική σεζόν θα κατακτήσουν την κορυφή!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share