Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021

Survivor Διαρροή: Έσκασε το απόλυτο spoiler για τον Σεπτέμβριο! Δυστυχώς

Τρομερή ανατροπή!

13 Μαΐου 2020 10:02
Survivor Διαρροή: Έσκασε το απόλυτο spoiler για τον Σεπτέμβριο! Δυστυχώς
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor Διαρροή: Το Athensmagazine.gr είναι το πρώτο site στην Ελλάδα που από την πρώτη στιγμή μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, από διαρροές μέχρι και αποκλειστικότητες.

Εδώ και καιρό σας ενημερώνουμε συνεχώς, μόλις σκάει κάποια είδηση στα γραφεία μας, για τον τέταρτο κύκλο του Survivor, είτε αυτός θα ήταν απλός ήταν All Star! Ωστόσο ο κορωνοϊός επηρέασε τα πάντα στον πλανήτη και όπως είναι λογικό και το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ εν όψει της νέας σεζόν.

Survivor spoiler

Αρχικά είχε αποφασιστεί πως φέτος, μετά από τρία ολόκληρα χρόνια, δεν θα είχαμε Survivor, καθώς η τηλεθέαση είχε πέσει και η παραγωγή του Ατζούν αλλά και του καναλιού του Φαλήρου ήθελαν να... ξεχαστεί και να λείψει από τον κόσμο ώστε να επιστρέψει ένα χρόνο μετά με μεγαλύτερη τηλεθέαση.

Η ανατροπή όμως έγινε! Άπαντες περίμεναν Survivor 4 ή Survivor All Star από τον Σεπτέμβριο του 2020 ωστόσο ο κορωνοϊός το βάζει στο "ψυγείο"! Ο λόγος; Πως για Σεπτέμβρη έχει μεταφερθεί ήδη το Big Brother, που ήταν να αρχίσει τον Μάριο του 2020 και δεν ξεκίνησε ποτέ λόγω της πανδημίας!

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ δεν χωράνε δύο ριάλιτι και ειδικά σητν βραδινή ζώνη! Το να προβάλλεται το Survivor απλά δεν παίζει οπότε καταλαβαίνεται πως ο νέος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης πάει για το 2021! Αν θα είναι σε θέση βέβαια τότε ο ΣΚΑΙ και η παραγωγή του Τούρκου να προχωρήσουν το όλο πρότζεκτ είναι "άλλου παπά Ευαγγέλιο"!

Survivor Διαρροή

Όλα πλέον είναι στον "αέρα" αφού παραμένει άγνωστο σε πρώτη φάση αν θα έχει βρεθεί εμβόλιο μέχρι τον Ιανουάριο, ενώ κανείς δεν γνωρίζει και τα οικονομικά των εμπλεκόμενων ομίλων 7-8 μήνες μετά! Πάντως όπως και να έχει η κατάσταση ένα είναι σίγουρο! Πως Survivor τον Σεπτέμβριο, που ήταν προγραμματισμένο αρχικά, δεν θα έχουμε! Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr αν θέλετε να μάθετε τα πάντα γύρω από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share