Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

Survivor Διαρροή: Ο κορωνοϊός φέρνει την... ανατροπή - Έρχεται το Survivor All Star

Τρομερό παρασκήνιο

14 Απριλίου 2020 11:21
Survivor Διαρροή: Ο κορωνοϊός φέρνει την... ανατροπή - Έρχεται το Survivor All Star
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor Διαρροή: To Athensmagazine.gr είναι το πρώτο site στην Ελλάδα που από την πρώτη στιγμή σας μετέφερε όλο το παρασκήνιο καθώς και διαρροές από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Φέτος είναι η πρώτη χρονιά, μετά από 3 χρόνια, που δεν έχουμε Survivor, αλλά ακόμα και να είχαμε αυτό θα είναι διακοπεί πρόωρα λόγω κορωνοϊού. Οπότε με βάση αυτό το σκεπτικό η παραγωγή έχει βγει κερδισμένη. Πρόσφατα εδώ στο Athensmagazine.gr σας αποκαλύψαμε πως ο COVID-19 που σαρώνει σ' όλο τον κόσμο θα βάλει πρόωρο τέλος στο Survivor, όμως φαίνεται πως τελικά η παραγωγή κάνει δεύτερες και τρίτες σκέψεις, ενώ στο τραπέζι έχει πέσει ξανά η περίπτωση του Survivor All Star.

Αρχικά η παραγωγή του Ατζούν πιστεύει πως όλος αυτός ο εγκλεισμός λόγω κορωνοϊού έχει φέρει μια κούραση στους τηλεθεατές που βλέπουν συνέχεια επαναλήψεις, ειδήσεις και πολλά προγράμματα έχουν "παγώσει". Πάνω εκεί θέλει να πατήσει ο Ατζούν και να επαναφέρει το Survivor με τον πλέον δυνατό κύκλο μέσω ενός All Star!

Δεύτερο στοιχείο που κρατάει η παραγωγή; Είναι πως αρκετοί παίκτες που έκαναν τους δύσκολους πλέον θα μπορέσουν να πουν πιο εύκολο το "ναι" καθώς λόγω οικονομικής κρίσης που θα ξεσπάσει, μετά το πέρασμα του κορωνοϊού, δεν θα μπορούν να βρουν όλες δουλειές που θα τους ικανοποιήσουν στο οικονομικό κομμάτι. Ο Τούρκος παραγωγός πιστεύει πως η περίοδος αυτή θα είναι η πιο ιδανική για να επιστρέψει το Survivor All Star, καθώς θα του στοιχίσει λιγότερο οικονομικά από ότι αν το κάνει κάποια άλλη περίοδο.

Ωστόσο το τεράστιο εμπόδιο είναι πως κανείς δεν ξέρει τι μας ξημερώνει! Αν μέσα στο καλοκαίρι έχει βρεθί το εμβόλιο τότε όλα θα είναι πολύ πιο εύκολα, αν όμως όχι και υπό τον φόβο επιστροφής του κορωνοϊού το φθινόπωρο το όλο πλάνο θα μπει ξανά στο "ψυγείο", αφού θα κινδυνεύει με διακοπή και θα πεταχτούν αρκετά χρήματα και ένα τεράστιο πρότζεκτ στα σκουπίδια.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share