Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Καταργείται το ριάλιτι; Η μεγάλη ανατροπή!

Τρομερό και αποκλειστικό παρασκήνιο!

18 Φεβρουαρίου 2020 08:57
Survivor spoiler: Καταργείται το ριάλιτι; Η μεγάλη ανατροπή!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor: Το Athensmagazine.gr είναι το πρώτο site στην Ελλάδα γύρω από τις εξελίξεις του αγαπημένου ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και σήμερα σας έχουμε μια αποκάλυψη που ανατρέπει τα δεδομένα και θέλει το Survivor 4 να μην βγαίνει ποτέ στον αέρα!

Μπορεί χτες να σας αποκαλύψαμε το μεγάλο στοίχημα της παραγωγής για τον παίκτη που θα φέρει τα πάνω κάτω στο ριάλιτι ωστόσο τίποτα αυτή την στιγμή που μιλάμε δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο γύρω από το Survivor! Ο τελευταίος κύκλος ξεκίνησε πριν από ακριβώς έναν χρόνο και 12 μήνες μετά δεν το έχουμε ξαναδεί στον αέρα!

Από την πρώτη στιγμή το Athensmagazine.gr σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο! Έχουν ακουστεί πολλά και έχουν γραφτεί ακόμα περισσότερα! Τι από όλα αυτά ισχύει; Προς το παρόν όλα είναι στον αέρα! Αρχικά εξετάστηκε η επιστροφή του Survivor σε All Star έκδοση όμως τα συνεχόμενο "όχι" από παλαιούς παίκτες και το ιδιαίτερα αυξημένο μπάτζετ που θα χρειαζόταν έβαλε στο "ντουλάπι" τα όποια σενάρια!

Στην συνέχεια η παραγωγή άρχιζε και εξετάζει το ενδεχόμενο να διεξαχθεί το Survivor 4 από τον επόμενο Σεπτέμβρη, ωστόσο και πάλι δεν μπορούν να βρεθούν τα κατάλληλα ονόματα, αφού μετά την αποτυχία των δύο τελευταίων δύσκολα κάποιος θα πει το ναι ακόμα και σε δελεαστική πρόταση, όσον αφορά το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας!

Η παραγωγή δυσκολεύεται πολύ να εντοπίσει ηχηρά ονόματα που να δελεάζονται στην προοπτική του Survivor, αφού ακόμα και ο Έλληνας ηθοποιός που εξετάζεται από την παραγωγή σε τοποθέτησή του πριν λίγες μέρες ξεκαθάρισε πως δεν τον ενδιαφέρει η προοπτική του Survivor! Οι λόγοι πολλοί και το ρίσκο μεγάλο γι' όποιον παίκτη σκέφτεται να απαντήσει θετικά!

Έτσι στην παραγωγή του Ατζούν αλλά και στον ΣΚΑΙ φέρονται να κάνουν δεύτερες και τρίτες σκέψεις σχετικά με την επιστροφή του Survivor από τη νέα τηλεοπτική σεζόν! Προς το παρόν όλα τα σενάρια είναι ανοικτά ακόμα και αυτό να... καταργηθεί οριστικά το Survivor στην σκέψη όλων!

Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr καθώς σε καθημερινή βάση σας έχει αποκλειστικά θέματα γύρω από το Survivor!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share