Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor διαρροή: Ο παίκτης που βάζει η παραγωγή στο Survivor 4 και το... τινάζει στον αέρα!

Τρομερό αποκλειστικό παρασκήνιο!

17 Φεβρουαρίου 2020 10:59
Survivor διαρροή: Ο παίκτης που βάζει η παραγωγή στο Survivor 4 και το... τινάζει στον αέρα!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor: Το Athensmagazine.gr είναι το πρώτο site που σας εξασφαλίζει κάθε αποκλειστικότητα από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης και απόψε σας έχουμε ακόμα μια διαρροή!

Συγκεκριμένα, μετά την αποκάλυψη για πρωταγωνιστή από τις Άγριες Μέλισσες, το Athensmagazine.gr σας έχει αποκλειστικό γύρω από παίκτη που σκέφτεται να βάλει η παραγωγή στο ριάλιτι show και να το... τινάξει στον αέρα! Μπορεί η απόφαση να παγώσει το Survivor All Star να είναι προσωρινή όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα δούμε στο ριάλιτι από τον Σεπτέμβριο κάποιον πρώην παίκτη του αγαπημένου show!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr, η παραγωγή εξετάζει να βάλει στο Survivor έναν παίκτη - μεγάλο όνομα που θα προκαλέσει ντόρο! Σε καμία περίπτωση δεν θα είναι αυτό το όνομα η... Κατερίνα Δαλάκα, καθώς η παίκτρια έχει αγωνιστεί ήδη σε 2 κύκλους και το όνομά της... πάλιωσε! Πρώτος στην λίστα από την παραγωγή και τον Ατζούν φέρεται να είναι ο Ηλίας Γκότσης, ο οποίος ήταν και ο νικητής από το Survivor 2! Ωστόσο και η περίπτωση αυτή είναι πολύ δύσκολη αφού ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με άλλο κανάλι, πέρα από τον ΣΚΑΙ!

Στην λίστα της παραγωγής ωστόσο ξεχωρίζουν και ονόματα κυρίως από το Survivor 1, αφού ήταν και το ριάλιτι που αγκαλιάστηκε περισσότερο από κάθε άλλο από τους Έλληνες τηλεθεατές! Η παραγωγή ξέρει πως δεν μπορεί να προσεγγίσει τον Γιώργο Αγγελόπουλο και στην λίστα υπάρχουν άλλα ονόματα! Ξεχωρίζει σαφώς και εκείνο του Κώστα Αναγνωστόπουλου, αφού ο Μισθοφόρος ου ολίγες φορές έχει αποκαλύψει πως θέλει κάποια στιγμή να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο!

Ωστόσο όσο υπάρχει στο πλάνο το σενάριο του Survivor All Star για αργότερα δύσκολα κάποιος παίκτης θα δεχτεί να μπει στο Survivor 4 ενώ ένα χρόνο μετά μπορεί να δώσει το παρόν στο Survivor All Star! Όπως καταλαβαίνετε η παραγωγή θέλει στο Survivor 4 ένα "μεγάλο" όνομα του ριάλιτι για να ανατινάξει την τηλεθέαση στα ύψη!

Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr καθώς σε καθημερινή βάση σας έχουμε αποκλειστικά ρεπορτάζ γύρω από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share