Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor διαρροή: Βόμβα με πρωταγωνιστή από τις Άγριες Μέλισσες! Το υπέρογκο ποσό και το μεγάλο στοίχημα για να μπει στο Survivor 4!

Τεράστια αποκλειστικότητα!

14 Φεβρουαρίου 2020 08:18
Survivor διαρροή: Βόμβα με πρωταγωνιστή από τις Άγριες Μέλισσες! Το υπέρογκο ποσό και το μεγάλο στοίχημα για να μπει στο Survivor 4!

Survivor διαρροή: Το Athensmagazine.gr σας καλημερίζει και σας φέρνει μια αποκλειστικότητα βόμβα! Η παραγωγή του ριάλιτι μιλάει με πρωταγωνιστή από τις Άγριες Μέλισσες για το μεγάλο μπαμ!

Το Athensmagazine.gr είναι το πρώτο site στην Ελλάδα με κάθε είδους αποκλειστικότητα γύρω από το ριάλιτι επιβίωσης! Ακόμα και όταν δεν έχουμε κάποιο τέτοιο θέμα σας παρουσιάζουμε πως είναι σήμερα αγαπημένοι παίκτες του Survivor, όπως κάναμε χτες με την αγνώριστη σήμερα Ελένη Δάρρα!

Πρώτοι εδώ διαβάσατε ότι η παραγωγή του Survivor ετοιμάζει πρόταση σε πασίγνωστο και κούκλο Έλληνα ηθοποιό, ο οποίος ωστόσο δεν πρόκειται να είναι ο μόνος από τον χώρο! Συγκεκριμένα οι άνθρωποι της παραγωγής θέλουν να επενδύσουν σε προσωπικότητες που έχουν αντίκτυπο στον κόσμο, όπως άλλωστε είναι και οι ηθοποιοί επιτυχημένων σειρών της ελληνικής τηλεόρασης!

Μια από αυτές τις σειρές είναι βεβαίως οι "Άγριες Μέλισσες"! Η σειρά του ΑΝΤ1 κάνει πάταγο και όλοι οι ηθοποιοί έχουν αποκτήσει άλλη αίγλη! Αυτό είναι και το μεγάλο εμπόδιο που έχει η παραγωγή του Survivor για να αποσπάσει κάποιο "ναι" αφού ήδη οι ηθοποιοί έχουν αποκτήσει ιδιαίτερη αναγνωρισιμότητα και μπορούν να χτίσουν μια λαμπρή καριέρα πάνω σε αυτό!

Επίσης το επόμενο αρνητικό για το Survivor είναι πως η σειρά σίγουρα θα συνεχιστεί και δεύτερη χρονιά οπότε όλοι οι ηθοποιοί θα έχουν υποχρεώσεις με το κανάλι του ΑΝΤ1! Τώρα αν θα καταφέρει να τους δελεάσει τόσο πολύ στο οικονομικό κομμάτι που να πείσει κάποιον ηθοποιό να αφήσει την σειρά για την... δοκιμασία του Άγιου Δομίνικου είναι άλλο θέμα!

Πάντως αξίζει να τονίσουμε πως ο στόχος δεν έχει εντοπιστεί ακόμα αλλά είναι σίγουρο πως η παραγωγή του Survivor και ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν θα δαπανήσουν ένα πολύ μεγάλο ποσό για να πείσουν κάποιον ηθοποιό από τις "Άγριες Μέλισσες" να αφήσει την καριέρα του στην μέση για να πει το "ναι" στην πρότασή τους!

Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr καθώς σε καθημερινή βάση ακολουθούν αποκλειστικά ρεπορτάζ γύρω από το Survivor, το οποίοι ετοιμάζεται να επιστρέψει στην δράση με τον τέταρτο κύκλο από τη νέα τηλεοπτική σεζόν και συγκεκριμένα από τα τέλη του Σεπτεμβρίου του 2020!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share