Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor All Star: Αυτοί είναι οι πρώτοι 3 που πάνε Άγιο Δομίνικο!

Οριστικό! Έσκασαν οι ανακοινώσεις!

19 Νοεμβρίου 2019 08:15
Survivor All Star: Αυτοί είναι οι πρώτοι 3 που πάνε Άγιο Δομίνικο!

Survivor All Star: Το Athensmagazine.gr είναι το πρώτο site στην Ελλάδα που από την πρώτη στιγμή του ριάλιτι σας είχε κάθε αποκλειστικότητα και διαρροή!

Σήμερα σας φέρνουμε στο φως τα 3 πρώτα ονόματα που θα βρεθούν στον Άγιο Δομίνικο και πρόκειται για ονόματα βόμβα! Την αποκάλυψη έκανε μάλιστα ο ίδιος ο παίκτης, ο οποίος αποκάλυψε και τους άλλους δύο!

Ο λόγος για τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, γνωστό και ως Μισθοφόρο, ο οποίος μετά το Survivor 1 και το Nomads 2 ετοιμάζεται να επιστρέψει για τρίτη φορά σε ριάλιτι επιβίωσης! Ποιοι είναι οι άλλοι δύο;

Survivor: Συμπαίκτες στον Άγιο Δομίνικο, ερωτεύτηκαν στην Ελλάδα! Ζευγάρι και δεν το κρύβουν

Συγκεκριμένα ο Μισθοφόρος ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία μαζί με τους Κωνσταντίνο Βασάλο και Ηλία Γκότση και έγραψε «Όλα θα λυθούν σύντομα… στην πίστα…», ενώ στα hashtags υπήρχαν το #survivorgr και #survivorallstar!

Δείτε την συγκεκριμένη φωτογραφία στο Athensmagazine.gr:

Survivor All Star: Η απόλυτη ανατροπή! Δεν θα γίνει στον Άγιο Δομίνικο!

Το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!

Όλες αυτές τις μέρες σας έχουμε φέρει στο φως τις λεπτομέρειες από το Survivor All Star το οποίο είναι προ των πυλών, με τα πρώτα ονόματα να έχουν ήδη πέσει στο τραπέζι και οι πρώτες συζητήσεις με παίκτες ήδη να εχουν γίνει!

Μετά την αποκάλυψη για την μεγάλη πρόταση στον Γιώργο Αγγελόπουλο, το όχι από τον Γιάννη Σπαλιάρα και το ναι από τον Ειρήνη Κολιδά, το Athensmagazine.gr σας φέρνει στο φως μια ακόμα σκέψη της παραγωγής!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η παραγωγή του Ατζούν σκέφτεται το Survivor All Star εφόσον διεξαχθεί να μην γίνει στον Άγιο Δομίνικο αλλά σε άλλο εξωτικό νησί, ίσως και όχι της Καραΐβικής!

Ναι μεν η παραγωγή θέλει πίσω παίκτες που σημάδεψαν το Survivor από τον πρώτο και δεύτερο κύκλο, ωστόσο δεν θέλει να είναι μια πιστή αντιγραφή και γι' αυτό έχει πέσει στο τραπέζι η σκέψη να μην διεξαχθεί στον Άγιο Δομίνικο! Μάλιστα δεν αποκλείεται να "μετακομίσει" στην άλλη άκρη της γης και συγκεκριμένα πως Ασία πλευρά, όπως ήταν και το πρώτο Survivor στο Mega!

Για όλες τις εξελίξεις του αγαπημένου ριάλιτι επιβίωσης το Athensmagazine.gr θα σας κρατάει ενήμερους!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share