Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Έγινε η ανατροπή! Κανονικά από Γενάρη ο τέταρτος κύκλος!

Αποκλειστικό παρασκήνιο!

28 Σεπτεμβρίου 2019 08:25
Survivor spoiler: Έγινε η ανατροπή! Κανονικά από Γενάρη ο τέταρτος κύκλος!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Το Athensmagazine.gr είναι το πρώτο site στην Ελλάδα που από την πρώτη στιγμή σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο γύρω από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!

Τι και αν έχει βγει προς τα έξω η είδηση πως το Survivor 4 ΔΕΝ θα γίνει φέτος, φαίνεται τελικά πως έχουμε ανατροπή! Αρχικά η φήμη βγήκε από το γεγονός πως ο Ατζούν τα έχει "σπάσει" με το κανάλι του Φαλήρου, αφού κι άλλα προγραμματά τους δεν προβάλλονται φέτος, όπως το My Style Rocks!

Ωστόσο τα πράγματα δείχνουν να είναι λίγο διαφορετικά! Και έχουμε και λέμε! Η αλήθεια είναι πως μόλις έγινε ο ντόρος με το Survivor 1, Ατζούν και ΣΚΑΙ έδωσαν τα χέρια για... πενταετή συμφωνία, όσον αφορά το ριάλιτι επιβίωσης! Οπότε επειδή υπάρχει και μια ρήτρα στην μέση τα πάντα είναι πιθανά! Από την άλλη μια τοποθέτηση προχτές του Σάκη Τανιμανίδη, σε ερώτηση δημοσιογράφο για το αν θα επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο αν και έχουμε νέο Survivor φέτος ο παρουσιαστής, όχι απλά δεν αρνήθηκε αλλά άφησε το ενδεχόμενο αυτό ορθάνοικτο!

Βέβαια θα μας πείτε τώρα πως δεν έχει βγει κάποια προαναγγελία ώστε και ο κόσμος να δηλώσει συμμετοχή και εδώ σας έχουμε ακόμα μια έκπληξη! Ποια είναι αυτή; Πως εφόσον γίνει Survivor 4 αυτό θα είναι All Star! Ωστόσο και εκεί θα υπάρχει ένας πονοκέφαλος καθώς πρώην παίκτες που έχουν "πιαστεί" πλέον ανήκουν στο δυναμικό άλλων καναλιών! Επομένως τα ονόματα δεν θα είναι και τόσο της... πρώτης γραμμής!

Πάντως τα πάντα είναι ανοικτά ακόμα και μην βγάζετε τελείως το Survivor από το μυαλό σας φέτος!

Survivor: Το άγνωστο δράμα! Ο καρκίνος και οι συνεχόμενοι θάνατοι!

Μπορεί το Survivor Ελλάδα Τουρκία να έχει ολοκληρωθεί όμως το Athensmagazine.gr συνεχίζει να σας μεταφέρει παρασκήνιο και ιστορίες των παικτών!

Πρόσφατα σας αποκαλύψαμε την σχέση της Δήμητρας Βαμβακούση με τον Σπύρο και σήμερα θα σας θυμίσουμε την τραγική ιστορία της αγαπημένης παίκτριας και φιναλίστ του ριάλιτι επιβίωσης! Η Δήμητρα είναι ένα κορίτσι που έχει μάθει να ζει με δυσκολίες και έχει γνωρίσει την άσχημη πλευρά του καρκίνου!

Η αλήθεια είναι πως η όμορφη παίκτρια έχει ένα παρελθόν γεμάτο απώλειες κοντινών και αγαπημένων της προσώπων, οι οποίες την έκαναν πιο δυνατή στη ζωή της.

Όταν η Δήμητρα ήταν 7 χρονών έχασε την μικρότερη αδελφή της από καρκίνο, ενώ λίγα χρόνια αργότερα, στα 15 της, έχασε από την ίδια ασθένεια τον ξάδελφό της.

Οι θάνατοι δεν σταμάτησαν εδώ, αφού στην ηλικία των 20 ετών έχασε την κολλητή της φίλη από καρκίνο, ενώ μερικούς μήνες πριν μπει στο παιχνίδι, έχασε και τον πατέρα της.

Παρά τις δυσκολίες της ζωής, η Δήμητρα ήταν μαχήτρια και αποφοίτησε από τα Τ.Ε.Φ.Α.Α, πριν ασχοληθεί με το μόντελινγκ.

Survivor Διαρροή: Αγαπημένος παίκτης πατέρας για πρώτη φορά!

Μπορεί το Survivor να μην έχει ξεκινήσει καν, αλλά εμείς σας έχομε διαρροή, αφού αγαπημένος παίκτης πατέρας για πρώτη φορά!

Θυμάστε όλοι καλά την άσπρη και μαύρη ομάδα και σίγουρα θυμάστε τον Τούρκο παίκτη που ξεχώρισε τον Μπορά Εντίν. Γεννήθηκε το 1984. Είναι παντρεμένος. Μέχρι επτά ετών έζησε στην Ελβετία. Μιλάει γαλλικά και αγγλικά. Πρώτη τάξη λυκείου πήγε σε αμερικανικό κολέγιο στη Μάλτα. Εκεί έπαιξε ποδόσφαιρο για 2 χρόνια στην Hibernians με μεγάλη επιτυχία.

Έπαιξε ποδόσφαιρο σε επαγγελματικές ομάδες αλλά και σε ερασιτεχνικούς συλλόγους. Αγαπάει τον αθλητισμό και παίζει πολλά αθλήματα όπως πινγκ-πονγκ, τένις, κολύμβηση. Σήμερα είναι personal trainer CrossFit, και κάνει ιδιωτικά μαθήματα. Όμως η μεγαλύτερη αγάπη του είναι η θάλασσα.
Τα ευχάριστα νέα του χτύπησαν την πόρτα και χθες έγινε πατέρας!

Δείτε το συγκινητικό βίντεο που ανέβασε!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share