Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Κατερίνα Δαλάκα: Δεν φαντάζεστε τι έκανε ο Ατακάν για την νικήτρια του Survivor!

Μιλάμε για τρελή καψούρα!

6 Σεπτεμβρίου 2019 12:33
Κατερίνα Δαλάκα: Δεν φαντάζεστε τι έκανε ο Ατακάν για την νικήτρια του Survivor!

Άφωνους μας άφησε μόλις είδαμε αυτό που έκανε ο Ατακάν για την νικήτρια του Survivor, Κατερίνα Δαλάκα! Δεν φαντάζεστε....

Ο πρώην Τούρκος παίκτης του Survivor, μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στα social media, μας ενημέρωσε ότι βρισκόταν στο γήπεδο της Μπεσίκτας. Ωστόσο δεν ήταν αυτό που μας άφησε άφωνους! Κατερίνα Δαλάκα: Η δημόσια εξομολόγηση του Ατακάν που μας έκανε να "λιώσουμε"!

Ο Ατακάν για ακόμη μια φορά εντυπωσίασε -όλες τις γυναίκες- διότι μέσα από το βίντεο, κρατώντας ένα πανό με τα ονόματά τους, προσκάλεσε την Κατερίνα Δαλάκα να βρεθεί μαζί του στο γήπεδο!

Δείτε και μόνοι σας:

Survivor: Κολλητές στον Άγιο Δομίνικο, τα έσπασαν στην Αθήνα!

Survivor αποκλειστικό: Τι και αν το Survivor έχει ολοκληρωθεί εδώ και μήνες το Athensmagazine.gr συνεχίζει να σας έχει αποκλειστικό παρασκήνιο για τις ζωές των παικτών μετά το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!

Συχνά πυκνά και μόλις σκάει κάποια είδηση πρώτο το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει όλο το παρασκήνιο! Σήμερα στο φως θα σας φέρουμε μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί! Τι συμβαίνει ανάμεσα στις δύο κολλητές και φιναλίστ του Survivor Ελλάδα - Τουρκία, Δήμητρα Βαμβακούση και Κατερίνα Δαλάκα; Survivor: Λεσβία παίκτρια του ελληνικού ριάλιτι!

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως οι δύο κοπέλες λίγο καιρό μετά το τέλος του Survivor, που βρήκε την Κατερίνα Δαλάκα μεγάλη νικήτρια, τα έχουν "σπάσει"! Μάλιστα φήμες θέλουν να έχει υπάρξει μια παρεξήγηση ανάμεσα στα δύο κορίτσια που τα έχει απομακρύνει!

Άλλωστε και οι δύο κοπέλες είχαν αποδείξει από τον Άγιο Δομίνικο πως είναι δυναμικές και βάζουν τον εγωισμό τους πάνω από όλα! Τι πραγματικά έχει συμβεί και έχει απομακρύνει τις δύο πρώην κολλητές δεν το γνωρίζουμε ακόμα αλλά έχουμε τα αυτιά μας ανοικτά και θα σας μεταφέρουμε άμεσα το ρεπορτάζ!

Το πιο πιθανό σενάριο έχει να κάνει με... επαγγελματικούς λόγους! Όπως και να έχει ωστόσο Κατερίνα Δαλάκα και Δήμητρα Βαμβακούση δεν είναι πιο οι "αυτοκόλλητες" που ήταν στην άλη πλευρά του Ατλαντικού!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share