Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Κατερίνα Δαλάκα: Η δημόσια εξομολόγηση του Ατακάν που μας έκανε να "λιώσουμε"!

Είναι μαζί ή όχι;

22 Αυγούστου 2019 15:37
Κατερίνα Δαλάκα: Η δημόσια εξομολόγηση του Ατακάν που μας έκανε να

Σε μια δημόσια εξομολόγηση προχώρησε ο Ατακάν και η αλήθεια είναι πως μας έκανε να "λιώσουμε"! Ποια η αντίδραση της Κατερίνας Δαλάκα;

Εμείς εδώ στο Athensmagazine.gr ήμασταν οι πρώτοι που σας αποκαλύψαμε τις παθιασμένες στιγμές του Ατακάν και της Κατερίνας Δαλάκα μετά τον τελικό του Survivor αλλά και τις φωτογραφίες από στιγμές στην παραλία!

Οι δυο τους μετά το τέλος του Survivor, έχουν κρατήσει άριστες σχέσεις, ενώ μάλιστα έχουμε δει και την Κατερίνα Δαλάκα να ταξιδεύει στην Τουρκία. Πριν από λίγες ημέρες η νικήτρια του Survivor βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη μαζί με τον Ατακάν, ο οποίος και την ξενάγησε.

Μάλιστα, ο Ατακάν μετά από την ξενάγηση δημοσίευσε και μια φωτογραφία στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με την Κατερίνα Δαλάκα, και έγραψε: "Το άτομο που μου δίδαξε τις αλήθειες της ζωής, που έφερε πολλά όμορφα πράγματα στη ζωή μου, είναι ένα ιδανικό άτομο. Είμαι τόσο τυχερός που σε έχω στη ζωή μου και θα είσαι για πάντα στα βάθη της καρδιάς μου".

Η Κατερίνα βέβαια, που επιμένει πως με τον Τούρκο συμπαίκτη της είναι μόνο φίλοι, αρκέστηκε να σχολιάσει την ανάρτηση με ένα emoji χωρίς να δώσει μεγαλύτερη συνέχεια.

Survivor: Η Κατερίνα Δαλάκα για τρίτη σερί χρονιά στο Survivor!

Survivor spoiler: Μπορεί το Survivor Ελλάδα Τουρκία να έχει ολοκληρωθεί ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως το Athensmagazine.gr έχει σταματήσει να σας έχει τις αποκλειστικότητες!

Σήμερα σας έχουμε αρχικά την αποκάλυψη πως το Survivor θα προβληθεί και τη νέα σεζόν! όχι δεν είναι φήμη, είναι οριστικό, με τον Ατζούν να φαίνεται πως τελικά παραμένει στον ΣΚΑΙ και μαζί και τα ριάλιτι επιβίωσής του!

Πως γίνεται όμως το Survivor να επιστρέψει στην κορυφή της τηλεθέασης; Ο Ατζούν φαίνεται πως έχει ήδη ένα ισχυρό πλάνο στο μυαλό του! Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικό το Survivor All Star, όπου θα πάρουν μέρος παίκτες που έχουν αγαπηθεί από τα 3 πρώτα πρώτα Survivors! Εδώ βέβαια τίθεται άλλο ερώτημα, για το ποιοι παίκτες θα επιλεχθούν μιας και τα βαριά ονόματα, όπως ο Γιώργος Αγγελόπουλος, έχουν συμβόλαιο πλέον με άλλο κανάλια! Survivor: Ρία Κολοβού, η πιο καυτή - αυθεντική παίκτρια! Μετά τον Άγιο Δομίνικο κολάζει και την Ελλάδα

Ωστόσο εκεί θα δούμε την Κατερίνα Δαλάκα! Δεν γίνεται η νικήτρια του Survivor Ελλάδα Τουρκία να λείπει από το Survivor All Star! Η ίδια ωστόσο δεν δείχνει θετική! Δεν έχει να κερδίσει κάτι επιπλέον από τρίτη σερί συμμετοχή, καθώς τα χρήματα που απέσπασε της είναι ήδη αρκετά! Ωστόσο σε ένα All Star όλα αλλάζουν! Το όνειρο της Ολυμπιάδας φαίνεται να έχει χαθεί και δεν αποκλείεται τελικά η Κατερίνα Δαλάκα να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο και το 2020! Πρόταση πάντως θα της γίνει δεδομένα, το θέμα με ποιον τρόπο θα καταφέρει να την πείσει η παραγωγή!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share