Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor: Τραγωδία για την Δήμητρα Βαμβακούση!

Τραγικές ώρες!

28 Αυγούστου 2019 12:23
Survivor: Τραγωδία για την Δήμητρα Βαμβακούση!

Survivor: Μπορεί το Survivor Ελλάδα Τουρκία να έχει ολοκληρωθεί όμως το Athensmagazine.grσυνεχίζει να σας μεταφέρει παρασκήνιο και ιστορίες των παικτών!

Πρόσφατα σας αποκαλύψαμε την σχέση της Δήμητρας Βαμβακούση με τον Σπύρο και σήμερα θα σας θυμίσουμε την τραγική ιστορία της αγαπημένης παίκτριας και φιναλίστ του ριάλιτι επιβίωσης! Η Δήμητρα είναι ένα κορίτσι που έχει μάθει να ζει με δυσκολίες και έχει γνωρίσει την άσχημη πλευρά του καρκίνου!

Η αλήθεια είναι πως η όμορφη παίκτρια έχει ένα παρελθόν γεμάτο απώλειες κοντινών και αγαπημένων της προσώπων, οι οποίες την έκαναν πιο δυνατή στη ζωή της.

Όταν η Δήμητρα ήταν 7 χρονών έχασε την μικρότερη αδελφή της από καρκίνο, ενώ λίγα χρόνια αργότερα, στα 15 της, έχασε από την ίδια ασθένεια τον ξάδελφό της.

Οι θάνατοι δεν σταμάτησαν εδώ, αφού στην ηλικία των 20 ετών έχασε την κολλητή της φίλη από καρκίνο, ενώ μερικούς μήνες πριν μπει στο παιχνίδι, έχασε και τον πατέρα της.

Παρά τις δυσκολίες της ζωής, η Δήμητρα ήταν μαχήτρια και αποφοίτησε από τα Τ.Ε.Φ.Α.Α, πριν ασχοληθεί με το μόντελινγκ.

Survivor: Το μεγάλο δράμα της Κατερίνας Δαλάκα που την οδήγησε στον Άγιο Δομίνικο!

Δείτε το! Κατερίνα Δαλάκα - Το άγνωστο δράμα που πέρασε και την οδήγησε στο Survivor για πρώτη φορά στην δημοσιότητα! Αποκάλυψη...

Η Κατερίνα Δαλάκα μίλησε στο Gala του Πρώτου Θέματος!

Η παίκτρια που ξεχώρισε στο Survivor ξεκαθάρισε το τι σημαίνει το “Ν” και η καρδιά που χάραξε στην άμμο αλλά και αποκάλυψε τον θάνατο που την τσάκισε! Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share