Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θυμάστε την κούκλα Ροδάνθη από το Survivor; Δείτε πως είναι 1 χρόνο μετά!

Προκαλεί εγκεφαλικά σε κάθε της πέρασμα!

30 Ιουλίου 2019 08:32
Θυμάστε την κούκλα Ροδάνθη από το Survivor; Δείτε πως είναι 1 χρόνο μετά!

Ροδάνθη Καπαρού: Μια από τις παρουσίες του Survivor 2 που συζητήθηκαν όσο λίγες κυρίως λόγω του νεαρού της ηλικίας της αλλά και των αγωνιστικών της επιδόσεων! Πώς είναι σήμερα η Ροδάνθη;

Παρότι δεν ήταν πολύ καλή αγωνιστικά η Ροδάνθη κατάφερε να μείνει σχεδόν μέχρι τέλους στο Survivor, κυρίως λόγω του εξαιρετικού της χαρακτήρα αλλά και της εξωτερικής της εμφάνισης! Θυμάστε τον «χαρτοπαίκτη» που ερωτεύτηκε η Ελένη Βλαχάκη; Δείτε πως είναι σήμερα!

Άλλωστε κοπέλα στα 19 της που σπουδάζει Γυμναστική Ακαδημία πως γίνεται να μην τραβάει τα βλέμματα! Τι κάνει τώρα, έναν χρόνο μετά την αποχώρησή της από το Survivor;

Μια ματιά στο Instagram αρκεί!

Απολαύστε την στο Athensmagazine.gr:

Έλα Παναγία μου: Δείτε πως είναι σήμερα η Βάνα Δάγκα από τη σειρά “Οι μεν και οι δεν” 20 χρόνια μετά!

Την γνωρίσαμε μέσα από τη θρυλική σειρά Οι μεν και οι δεν του ΑΝΤ1 που προβλήθηκε επί τρεις σεζόν (1993 – 1996), σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.. Τον Θυμάστε; Δείτε πώς είναι σήμερα ο John Goodman! Έχασε 100 κιλά!

Ως Βάνα Δάγκα, η Άννα Κουρή κατάφερε να ξεχωρίσει και να γίνει είδωλο της εποχής, ενώ η μικρή της σκυλίτσα Τερέζ, έγινε το πιο αγαπημένο τετράποδο όλης της Ελλάδας.

Σήμερα, η Άννα παραμένει μια πολύ γοητευτική γυναίκα και το απίστευτο είναι ότι παρόλο που πέρασαν 20 χρόνια, παραμένει το ίδιο όμορφη και φρέσκια.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share