Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Πώς είναι σήμερα η Μαρία Σαμαρινού, η πρώην παίκτρια του Survivor;

Πόσο έχει αλλάξει η πρωταθλήτρια του σκι;

10 Ιουλίου 2019 15:21
Πώς είναι σήμερα η Μαρία Σαμαρινού, η πρώην παίκτρια του Survivor;

Το Survivor μπορεί να έχει τελειώσει αλλά οι παίκτες τόσο του φετινού όσο και της προηγούμενης χρονιάς έμειναν αξέχαστοι! Το Athensmagazine.gr ήταν το πρώτο που σας έδινε όλες τις αποκλειστικές λεπτομέρειες πριν γίνουν γνωστές! Η αγαπημένη πρωταθλήτρια του σκι Μαρία Σαμαρινού ήταν μια δυνατή αγωνίστρια στο παιχνίδι επιβίωσης αλλά δεν μπορούμε να ξεχάσουμε και τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στο χέρι της!

Πώς είναι σήμερα όμως ένα χρόνο σχεδόν μετά η αγαπημένη παίκτρια; Το Athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε φωτογραφίες της Μαρίας Σαμαρινού! Τι δήλωσε όμως η φετινή νικήτρια του Survivor Κατερίνα Δαλάκα για τα χρήματα που κέρδισε;

Πόσο μπορεί να έχει αλλάξει η παίκτρια των Διασήμων;

Η Μαρία Σαμαρινού έχει εκπροσωπήσει πολλές φορές τη χώρα μας στο εξωτερικό και είναι μια πολύ καλή αθλήτρια με σημαντικές διακρίσεις. Αφήνει τα χιόνια για την άμμο στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο. Μεταξύ άλλων, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Αλπικούς Αγώνες στο Μαυροβούνιο στις 21 Δεκεμβρίου. To Athensmagazine.gr βρήκε πως είναι η αγαπημένη παίκτρια των διασήμων!

Πώς είναι σήμερα η Βιργινία Δικαιούλια, η πρώην παίκτρια του Survivor;

Το ριάλιτι επιβίωσης Survivor έχει γίνει η αγαπημένη μας συνήθεια και από εκεί έχουν περάσει παίκτες που έμειναν αξέχαστοι! Έτσι έγινε και με την Βιργινία Δικαιούλια την παίκτρια που ξεχώρισε με το πείσμα της! Το Athensmagazine.gr φέτος ήταν εκείνο που σας έδινε πρώτο τις αποκλειστικές πληροφορίες για το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης! Πόσο όμως παραμορφώθηκαν οι φετινοί παίκτες;

Την Βιργινία Δικαιούλια την γνωρίσαμε και την λάτρεψε μεγάλη μερίδα κοινού μέσα από την συμμετοχή της στο Survivor όταν αγωνιζόταν με την ομάδα των Μαχητών. Ήταν από τους πιο ήρεμους χαρακτήρες, ενώ δεν προκαλούσε εντάσεις.

Συχνή χρήστης των social media, πολλές φορές μοιράζεται στιγμές από την καθημερινή της ζωή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Για αυτό και το Athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε πως είναι σήμερα η αγαπημένη παίκτρια του Survivor!

Δείτε την πόσο έχει αλλάξει από τότε που ήταν μαχήτρια:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share