Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Αυτή η ομάδα κέρδισε την τελευταία ασυλία!

Τελευταίο αγώνισμα ασυλίας!

27 Ιουνίου 2019 23:13
Survivor Ελλάδα Τουρκία: Αυτή η ομάδα κέρδισε την τελευταία ασυλία!
Follow us on Google News

Μόλις ολοκληρώθηκε το τελευταίο αγώνισμα για την ασυλία για το φετινό Survivor.

Οι παίκτες δεν πέρασαν και πολύ "ωραία" καθώς το αγώνισμα ήταν απαιτητικό και η νίκη δεν ήρθε καθόλου εύκολα.

Βέβαια από νωρίς εμείς σας είχαμε πει ποιος θα κερδίσει!

undefined

Για άλλη μια φορά οι προβλέψεις μας ήταν σωστές και την νίκη πήρε η Μαύρη.

Survivor ανατροπή: Στις οθόνες μας και την Παρασκευή!

Μεγάλη ανατροπή με το Survivor! Κι όμως θα το παρακολουθήσουμε την Παρασκευή! Τι συνέβη με το ριάλιτι επιβίωσης και γιατί δεν έχει γίνει καμία διαφήμιση για τον ημιτελικό;

Εμείς στο Athensmagazine.gr από την αρχή των ριάλιτι επιβίωσης είμαστε εδώ και σας μεταφέρουμε όλο το παρασκήνιο για το αγαπημένο Survivor. Αυτό θα κάνουμε και σήμερα...

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή!

διαρροή Survivor

Πριν από λίγη ώρα, μας έγινε γνωστό ότι ο ημιτελικός του Survivor Ελλάδα Τουρκία, θα γίνει live την Παρασκευή 28/06 στην Τουρκία, και όχι Σάββατο που είναι το προγραμματισμένο επεισόδιο!

Από τη μία είναι λογικό να το κάνουν την Παρασκευή, διότι το Σάββατο έχουν μια ώρα, λόγω του Σπύρου Παπαδόπουλου και της εκπομπής "Στην υγειά μας". Από την άλλη, μεγάλο προβληματισμό δημιουργεί το γεγονός ότι είναι ο ημιτελικός και δεν έχει γίνει κάποια διαφήμιση και ενημέρωση από το κανάλι του Φαλήρου!

Ο λόγος; Μα φυσικά οι άσχημες σχέσεις που διατηρεί πλέον ο ΣΚΑΙ με τον Acun Ilicali. Το κανάλι του Φαλήρου -και με το δίκιο του- έχει εκνευριστεί με τη συμπεριφορά του Acun, αφού ο ίδιος αποφάσισε τελευταία στιγμή να "πάρει" τον τελικό του Survivor, ο οποίος θα γινόταν στο Γαλάτσι, και να τα το μεταφέρει στην Τουρκία!

Αυτή η απόφαση της τελευταίας στιγμής εξόργισε τους πάντες στο ΣΚΑΙ, διότι τα εισιτήρια για τον τελικό είχαν ήδη αρχίσει να πουλιούνται!

Μάλιστα, να σας υπενθυμίσουμε, ότι στο Athensmagazine.gr, σας έχουμε αποκαλύψει και το κανάλι που θα μετακομίσει o Τούρκος παραγωγός.

TAGS
 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share