Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024

Τέλος το Survivor από τον ΣΚΑΙ: Σ' αυτό το κανάλι το πάει ο Ατζούν από του χρόνου!

Ραγδαίες εξελίξεις!

26 Ιουνίου 2019 10:29
Τέλος το Survivor από τον ΣΚΑΙ: Σ' αυτό το κανάλι το πάει ο Ατζούν από του χρόνου!

Δεν είναι και στην καλύτερη φάση της η συνεργασία του Acun Ilicali με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Οι συζητήσεις των δύο πλευρών συνεχίζονται και δεν αποκλείεται να μπουν οι τίτλοι τέλους. Θυμίζουμε ότι η Acun Medya έδινε στον ΣΚΑΪ ψυχαγωγικά προγράμματα και με ναυαρχίδα το Survivor το κανάλι του Φαλήρου εκτοξεύθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης.

Βέβαια ο Τούρκος παραγωγός δε θα κάτσει με τα χέρια σταυρωμένα. Σύμφωνα με τη Realife ο Acun είναι ήδη σε συζητήσεις με τον όμιλο ΑΝΤ1 για ενδεχόμενη συνεργασία. Μάλιστα όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα υπήρξε συνάντηση συνεργατών του Τούρκου παραγωγού με στελέχη του ΑΝΤ1. Survivor spoiler (26/06): Ποια ομάδα θα κερδίσει το τελευταίο αγώνισμα ασυλίας;

Δεν είναι όμως σίγουρη η συμφωνία των δύο πλευρών καθώς υπάρχουν και προβλήματα.

Όπως αναφέρει η Realife το κόστος της ενδεχόμενης συμφωνίας είναι υψηλό καθώς ο Τούρκος παραγωγός ζητά προκαταβολή για κάθε παραγωγή. Στον ΑΝΤ1 προχωρούν κανονικά τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν όπου θα περιλαμβάνει μυθοπλασία με ή χωρίς τον Acun.

Πρέπει να πούμε ότι σύμφωνα με το δημοσίευμα της Realife η συμφωνία περιλαμβάνει και το Μακεδονία TV του οποίου το πρόγραμμα θα ενισχυθεί σημαντικά. Όπως έχει γνωστό το κανάλι έχει ήδη κάνει ψυχαγωγική στροφή και σε πιθανή συμφωνία με τον Acun Ilicali θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο με την προσθήκη του Survivor στο πρόγραμμά του.

Αν κλείσει τελικά η συμφωνία, ο ΑΝΤ1 θα μεταδώσει το «Voice» με το δημοσίευμα να αναφέρει ότι τα συμβόλαια με τον παρουσιαστή και την κριτική επιτροπή είναι δεσμευμένα.

Survivor: Έρχονται τα πάνω κάτω! Που θα γίνει ο τελικός;

Αλλαγή τελευταίας στιγμής πήρε ο Τούρκος παραγωγός μόλις λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης ανακοίνωσε πως ο τόπος διεξαγωγής του «Survivor 3» αλλάζει και αντί του Αλσους Βεΐκου στο Γαλάτσι, ο νικητής θα αναδειχθεί στην Αλικαρνασσό – Μπόντρουμ ή στην Κωνσταντινούπολη την ερχόμενη Κυριακή στις 30 Ιουνίου.

Πρόκειται για μία ανατροπή της τελευταίας στιγμής καθώς σήμερα έληγε η προθεσμία που είχαν οι εκπρόσωποι του Τύπου προκειμένου να δηλώσουν συμμετοχή στον τελικό κατόπιν επίσημης ανακοίνωσης που εξέδωσε ο ΣΚΑΪ την περασμένη εβδομάδα.

Τελικά ο τούρκος παραγωγός ανακοίνωσε σήμερα στα στελέχη του προγράμματος του σταθμού του Νέου Φαλήρου την τελική απόφασή του, ενώ μέχρι το μεσημέρι δεν ήταν σίγουρο αν η πόλη διεξαγωγής θα ήταν η Κωνσταντινούπολη ή η Αλικαρνασσός αν και η δεύτερη δείχνει να είναι οριστικά αυτή που θα επιλεγεί. Όλο αυτό φυσικά δεν είναι τυχαίο.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share