Σάββατο, 05 Δεκεμβρίου 2020

Survivor αποχώρηση (27/06): Αυτός ο παίκτης φεύγει μια ανάσα πριν τον τελικό!

Ο λόγος για....

27 Ιουνίου 2019 10:57
Survivor αποχώρηση (27/06): Αυτός ο παίκτης φεύγει μια ανάσα πριν τον τελικό!

Survivor spoiler: Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από το ριάλιτι σήμερα (27/06);

Το Survivor Ελλάδα Τουρκία, την Κυριακή (30/06), ρίχνει αυλαία με τον τελικό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στην Τουρκία.

Έτσι, στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε την τελευταία αποχώρηση...

Όπως σας αποκαλύψαμε μέσω της προηγούμενης διαρροής μας, τη δεύτερη ασυλία, που θα παρακολουθήσουμε σήμερα, θα τη χάσει η άσπρη ομάδα η οποία και θα αναγκαστεί να χάσει έναν ακόμη παίκτη της. Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει;

Ο Bora και ο Okay είναι οι παίκτες που θα μπουν σε διαδικασία αποχώρησης, ενώ να θυμίσουμε ότι η Seda έχει περάσει στον τελικό, αφού κέρδισε το symbol game.

αποχώρηση Survivor

Έτσι λοιπόν,ο παίκτης που θα αποχωρήσει και θα αφήσει πίσω του το μεγάλο χρηματικό έπαθλο, είναι ο Bora, αφού είναι ο παίκτης που είχε τη χαμηλότερη βαθμολογία.

αποχώρηση Survivor

Survivor ανατροπή: Στις οθόνες μας και την Παρασκευή!

Μεγάλη ανατροπή με το Survivor! Κι όμως θα το παρακολουθήσουμε την Παρασκευή! Τι συνέβη με το ριάλιτι επιβίωσης και γιατί δεν έχει γίνει καμία διαφήμιση για τον ημιτελικό;

Εμείς στο Athensmagazine.gr από την αρχή των ριάλιτι επιβίωσης είμαστε εδώ και σας μεταφέρουμε όλο το παρασκήνιο για το αγαπημένο Survivor. Αυτό θα κάνουμε και σήμερα...

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή!

διαρροή Survivor

Πριν από λίγη ώρα, μας έγινε γνωστό ότι ο ημιτελικός του Survivor Ελλάδα Τουρκία, θα γίνει live την Παρασκευή 28/06 στην Τουρκία, και όχι Σάββατο που είναι το προγραμματισμένο επεισόδιο!

Από τη μία είναι λογικό να το κάνουν την Παρασκευή, διότι το Σάββατο έχουν μια ώρα, λόγω του Σπύρου Παπαδόπουλου και της εκπομπής "Στην υγειά μας". Από την άλλη, μεγάλο προβληματισμό δημιουργεί το γεγονός ότι είναι ο ημιτελικός και δεν έχει γίνει κάποια διαφήμιση και ενημέρωση από το κανάλι του Φαλήρου!

Ο λόγος; Μα φυσικά οι άσχημες σχέσεις που διατηρεί πλέον ο ΣΚΑΙ με τον Acun Ilicali. Το κανάλι του Φαλήρου -και με το δίκιο του- έχει εκνευριστεί με τη συμπεριφορά του Acun, αφού ο ίδιος αποφάσισε τελευταία στιγμή να "πάρει" τον τελικό του Survivor, ο οποίος θα γινόταν στο Γαλάτσι, και να τα το μεταφέρει στην Τουρκία!

Αυτή η απόφαση της τελευταίας στιγμής εξόργισε τους πάντες στο ΣΚΑΙ, διότι τα εισιτήρια για τον τελικό είχαν ήδη αρχίσει να πουλιούνται!

Μάλιστα, να σας υπενθυμίσουμε, ότι στο Athensmagazine.gr, σας έχουμε αποκαλύψει και το κανάλι που θα μετακομίσει o Τούρκος παραγωγός.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share