Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 18/04: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα!

Προσοχή, πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

18 Απριλίου 2019 20:53
Survivor spoiler 18/04: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα!

Survivor spoiler 18.04: Ποια είναι η ομάδα που θα κερδίσει απόψε στον αγώνα επάθλου; Μαύροι ή Άσπροι; Προσοχή ακολουθεί διαρροή!

Το Athensmagazine.gr, για ακόμα μια μέρα, είναι εδώ για να σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από το Survivor και το αγώνισμα της ημέρας! Η εβδομάδα τελειώνει, αφού αύριο έχουμε ρεπό και το ριάλιτι επιστρέφει ξανά το Σάββατο με αγώνα ασυλίας!

Πριν από αυτό όμως απόψε έχουμε τόσο αγώνα επάθλου όσο και κουίζ επιβίωσης με τον Σάκη Τανιμανίδη να καταλήγει σε ρόλο... παίκτη!

Ποιος κερδίζει σήμερα;

Πάμε στο αγωνιστικό κομμάτι της ημέρας! Μαύροι και Άσπροι μάχονται απόψε για έπαθλο φαγητού, το οποίο ο Γιώργος Λιανός τονίζει πως δεν είναι και τόσο σπουδαίο χωρίς να γνωρίζουμε ακόμα τι είναι! Οι δύο ομάδες, μετά την χθεσινή νίκη των Μαύρων, θα μπουν στον στίβοι μάχη με αποφασιστικότητα ώστε να κερδίσουν ακόμα ένα έπαθλο και να γεμίσουν τα στομάχια τους! Όμως ποια ομάδα θα επικρατήσει;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η ομάδα που θα κερδίσει τον στίβο μάχης είναι η Άσπρη, όπως σας είχαμε ενημερώσει και με την πρωινή μας διαρροή,με σκορ 10-7, η οποία θα έχει την ευκαιρία να γευτεί λαχταριστά μπιφτέκια με πατάτες!

Survivor spoiler: Διέρρευσαν τα πρώτα πλάνα από το πάρτι της Ένωσης!

Survivor spoiler: Η στιγμή της Ένωσης στο Survivor έφτασε και τα γυρίσματα από το πάρτι πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη! Δείτε ακόμα ποια ομάδα κερδίζει στο σημερινό αγώνισμα επάθλου!

Πριν από λίγα λεπτά ο ίδιος ο Ατζούν δημοσίευσε πλάνα από το πάρτι της Ένωσης με τους παίκτες να είναι κυριολεκτικά αγνώριστοι! Η μεγαλύτερη αλλαγή ακούει στο όνομα Χικμέτ, ο οποίος κουρεμένος και με... κουστούμι είναι άλλος άνθρωπος!

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το Athensmagazine.gr από το πάρτι της Ένωσης, με το επεισόδιο να προβάλλεται πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share