Κυριακή, 18 Αυγούστου 2019

Survivor spoiler 18/04: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα;

Προσοχή, πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

18 Απριλίου 2019 13:23
Survivor spoiler 18/04: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα;

Survivor spoiler 18.04: Ποια είναι η ομάδα που θα κερδίσει απόψε στον αγώνα επάθλου; Μαύροι ή Άσπροι; Προσοχή ακολουθεί διαρροή!

Το Athensmagazine.gr, για ακόμα μια μέρα, είναι εδώ για να σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από το Survivor και το αγώνισμα της ημέρας! Η εβδομάδα τελειώνει, αφού αύριο έχουμε ρεπό και το ριάλιτι επιστρέφει ξανά το Σάββατο με αγώνα ασυλίας!

Πριν από αυτό όμως απόψε έχουμε τόσο αγώνα επάθλου όσο και κουίζ επιβίωσης με τον Σάκη Τανιμανίδη να καταλήγει σε ρόλο... παίκτη!

Ποιος κερδίζει σήμερα;

Πάμε στο αγωνιστικό κομμάτι της ημέρας! Μαύροι και Άσπροι μάχονται απόψε για έπαθλο φαγητού, το οποίο ο Γιώργος Λιανός τονίζει πως δεν είναι και τόσο σπουδαίο χωρίς να γνωρίζουμε ακόμα τι είναι! Οι δύο ομάδες, μετά την χθεσινή νίκη των Μαύρων, θα μπουν στον στίβοι μάχη με αποφασιστικότητα ώστε να κερδίσουν ακόμα ένα έπαθλο και να γεμίσουν τα στομάχια τους!

Από τα πλάνα που έχουμε στην κατοχή μας καταλαβαίνουμε πως πρόκειται για ένα στίβο μάχη που κύριο χαρακτηριστικό θα παίξει η ταχύτητα ενώ σημαντικό ρόλο έχει και ο στόχος, χωρίς να είναι ιδιαίτερα δύσκολος! Αρχικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως οι Άσπροι θα επικρατήσουν απόψε και θα επιστρέψουν στις νίκες! Μάλιστα στην κατοχή μας έχουμε και το σκορ, το οποίο όμως δεν θα σας το μεταφέρουμε ακόμα!

Ακόμα το spoiler δεν είναι επιβεβαιωμένο και αυτό θα σας το μεταφέρουμε το βράδυ της Πέμπτης με την σίγουρη διαρροή! Μέχρι τότε δείτε φωτογραφίες καθώς και το trailer από το επεισόδιο της ημέρας!

Survivor spoiler 18/04

Survivor spoiler 18/04

Survivor spoiler 18/04

Survivor spoiler 18/04

Survivor spoiler 18/04

Survivor spoiler 18/04

Survivor spoiler 18/04

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share