Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler αποχώρηση: Αυτός ο παίκτης φεύγει!

Προσοχή, πρόκειται για διαρροή! Ο παίκτης μόλις αποχώρησε και πάει στο ξενοδοχείο!

15 Απριλίου 2019 09:48
Survivor spoiler αποχώρηση: Αυτός ο παίκτης φεύγει!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler αποχώρηση: Ποιος είναι ο παίκτης που μόλις αποχώρησε από το Survivor και θα το δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης;

Πρώτοι στο Athensmagazine.gr είχατε μάθει από το πρωί του Σαββάτου ότι οι Μαύροι θα κερδίσουν την ασυλία και πως δύο Έλληνες παίκτες από την άσπρη ομάδα θα είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Στον τάκο βρέθηκαν ο Τόνι, ο οποίος ψηφίστηκε από τους Έλληνες παίκτες και ο Κυριάκος, ο οποίος ψηφίστηκε από τους αντίστοιχους Τούρκους!

Οι δύο παίκτες, αμέσως μετά το τέλος του χθεσινού επεισοδίου, τέθηκαν στην ψηφοφορία του κοινού και εκείνος που συγκέντρωσε τις πιο λίγες θετικές ψήφους αποχωρεί από το Survivor Ελλάδα Τουρκία!

Ποιος είναι αυτός; ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ! ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Athensmagazine.gr, επιτέλους ο Τόνι αποχωρεί! Ο Κυριάκος κατάφερε να συγκεντρώσει αρκετές περισσότερες ψήφους από τον Τόνι και ο τελευταίος φεύγει από το ριάλιτι υπό την ανακούφιση πολλών συμπαικτών και αντιπάλων του!

Πάντως αξίζει να τονίσουμε πως ο Τόνι αποχωρεί γεμάτος από το Survivor καθώς είναι και ο πρώτος παίκτης που κατάφερε να κερδίσει το αυτοκίνητο! Καθόλου άσχημα λοιπόν!

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Τι αποκάλυψε ο Σάκης Τανιμανίδης για την ένωση;

Αποκαλύψεις για το party της ένωσης στο Survivor έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Τι νέο θα δούμε; Διαβάστε παρακάτω...

Στο επεισόδιο είδαμε την μαύρη ομάδα να κερδίζει την ασυλία και να πανηγυρίζει!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share