Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 13/04: Ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία;

Προσοχή, πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην συνεχίσετε!

13 Απριλίου 2019 13:50
Survivor spoiler 13/04: Ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία;

Survivor spoiler: Το Survivor επιστρέφει με νέα εβδομάδα σήμερα (13/04) με αγώνα ασυλίας! Μαύροι ή άσπροι κερδίψουν απόψε και κάνουν το 1-0;

Απόψε θα δούμε ένα ξεχωριστό αγώνισμα, από τα πρώτα που είχαμε δει στο Survivor 1, με την μάχη να ξεκινάει από μια μεγάλη νεροτσουλήθρα και να συνεχίζεται εντός αγωνιστικού χώρου! Στα παρασκήνια θα δούμε φυσικά την Σαμπριγιέ να φοβάται να πέσει και την Κατερίνα Δαλάκα να την... στηρίζει αλλά και ένα επικό τσακωμό στην άσπρη ομάδα ανάμεσα στον Χικμέτ και την Σεντά, με την αρχηγό να ξεσπά κατά του, αντικειμενικά, καλύτερου παίκτη της ομάδας!

Ποιος κερδίζει απόψε;

Πρώτος αγώνας ασυλίας λοιπόν για Μαύρους και Άσπρους, με τους πρώτους να έχουν χάσει την ασυλία της περασμένης εβδομάδας (όπου αποχώρησε η Μελίσα) και δεν τους παίρνει για νέα απώλεια! Από την άλλη, οι άσπροι ίσως και να βολεύουνται με μία χαμένη ασυλία ώστε να διώξουν κάποιον αδύναμο παίκτη! Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως κατά 99% οι παίκτης που αποχωρεί αυτή την εβδομάδα είναι Έλληνας!

Σύμφωνα με τις πρώτες διαρροές που έχουν κυκλοφορίσει στο διαδίκτυο συνομικά την ασυλία την κερδίζει η Μαύρη Ομάδα, δηλαδή εκείνη της Κατερίνας Δαλάκα, ενώ άλλες διαρροές το έχουν πάει ακόμα πιο κάτω και αναφέρουν πως υποψήφιοι προς αποχώρηση από την άσπρη ομάδα είναι ο Τόνι και ένας εκ των Ρία ή Κυριάκου! Βέβαια το Athensmagazine.gr δεν συμμερίζεται ακόμα κάτι και θα σας αναφέρει μόνο όταν έχει σίγουρη διαρροή - spoiler!

Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr, όπου μέχρι το βράδυ θα σας έχουμε το δεδομένο spoiler! Μέχρι τότε δείτε φωτογραφίες καθώς και το trailer από το σημερινό επεισόδιο!

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Το έπαθλο τους έκανε να τα "σπάσουν"! (Video)

Δείτε όλα τα νέα για το Survivor στο Athensmagazine.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share