Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 25/03: Ποιος παίκτης κερδίζει το αυτοκίνητο;

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο! Αυτός ο παίκτης κερδίζει το αυτοκίνητο!

25 Μαρτίου 2019 12:56
Survivor spoiler 25/03: Ποιος παίκτης κερδίζει το αυτοκίνητο;

Survivor spoiler: Αγώνας με έπαθλο ακόμα ένα αυτοκίνητο σήμερα για Έλληνες και Τούρκους! Ποιος παίκτης θα κερδίσει σήμερα (25/03) μετά τον Τόνι;

Την περασμένη εβδομάδα το αυτοκίνητο το κέρδισε ο Τόνι, ενώ σήμερα θα έχει την ευκαιρία να το ξανακερδίσει, καθώς όπως έχει τονίσει ο Ατζούν ακόμα και αν ένας παίκτης κερδίσει αυτοκίνητο θα το μπορεί να το διεκδικήσει και την επόμενη φορά!

Σήμερα θα δούμε ξανά τις δύο ομάδες να χωρίζονται και στα πλαίσια του τσακωμού του Ογκουνσότο με τον Τόνι, θα δούμε έναν δυνατό αγώνα! Αρχηγοί των δύο ομάδων θα κληρωθούν να είναι ο Παναγιώτης και ο Εμρέ, με την ομάδα του πρώτου αρχικά να δείχνει πως θα είναι πιο δυνατή!

Ποιος θα κερδίσει; Ένας παίκτης από την ομάδα που θα νικήσει στο αγώνισμα και στην συνέχεια θα είναι ο πιο τυχερός από τους συμπαίκτες του, καθώς θα παίξουν το κλασικά μαύρο - λευκό! Κάτι σαν καζίνο ένα πράγμα!

Ποιος θα κερδίσει; Θα σας το μεταφέρει από νωρίς το Athensmagazine.gr μέσω της διαρροής του, καθώς και της live μετάδοσης που θα κάνει! Ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως είναι Τούρκος! Μέχρι τότε; Δείτε φωτογραφίες καθώς και το trailer από το σημερινό (25/03) επεισόδιο!

Survivor: Λιποθύμησε στο αγώνισμα και χρειάστηκε ασθενοφόρο! (βίντεο)

Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος για το έπαθλο προμηθειών στο Survivor είχαμε μία λιποθυμία!

Η παίκτρια δεν άντεξε και κατέρρευσε!

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο η Τουρκάλα παίκτρια δεν άντεξε και χρειάστηκε να της προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share