Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor Ελλάδα Τουρκία trailer: Χαμός στην ελληνική ομάδα! Τι θα δούμε σήμερα (23/3); (video)

Δείτε το trailer!

23 Μαρτίου 2019 12:20
Survivor Ελλάδα Τουρκία trailer: Χαμός στην ελληνική ομάδα! Τι θα δούμε σήμερα (23/3); (video)

Το Athensmagazine.gr είναι πάντα εδώ και σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο από την αρχή των ριάλιτι επιβίωσης. Σήμερα, έχουμε να σας δώσουμε το trailer του Survivor Ελλάδα Τουρκία, για το επεισόδιο του Σαββάτου (23/3).

Όπως θα δείτε και εσείς, στην ελληνική ομάδα επικρατεί για ακόμη μια φορά ένας πανικός, ανάμεσα σε Σπύρο,Τόνι και Παναγιώτη, οι οποίοι θα έρθουν σε αντιπαράθεση. Μάλιστα, Ο Πάτρικ Ογκουνσότο, θα πάρει θέση για τα όσα θα ακούσει και θα πει την άποψή του on camera.

Όσον αφορά το αγώνισμα για την ασυλία, θα παρακολουθήσουμε ένα έντονο στίβο μάχης με τους παίκτες να βάζουν τα δυνατά τους. Ο στίβος μάχης απαιτεί ταχύτητα, αλλά και στόχο, κάτι που δεν ευνοεί αρκετά την ελληνική ομάδα. Εσείς ποιος λέτε ότι θα τα καταφέρει;;;

Τo Athensmagazine.gr, θα είναι μαζί σας με τη διαρροή του λίγο μετά τις 8! Συντονιστείτε!

Θυμάστε τις τρομερές ατάκες στο Twitter για τον Πάτρικ Ογκουνσότο στο παιχνίδι "Βρες τη λέξη";

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Ο Τούρκος παίκτης που έχει ξετρελάνει την Κατερίνα Δαλάκα! - Τι συμβαίνει μεταξύ τους;

Eλληνοτουρκικό ειδύλλιο είχαμε στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor Ελλάδα Τουρκία, μεταξύ της Κατερίνας Δαλάκα και του Ατακάν!

Ποιος είναι όμως ο Ατακάν, τον οποίο θέλει να γνωρίσει καλύτερα η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του στίβου.

Η Κατερίνα Δαλάκα χάρηκε με την παραμονή του Ατακάν στο Survivor, με τον Τούρκο παίκτη μάλιστα να έχει πάντα μαζί του το κομποσκοίνι που του είχε δώσει η ίδια....

Ο Ατακάν, ωστόσο, έχει κερδίσει τη συμπάθεια απ΄ όλες τις παίκτριες, αλλά ποιος είναι ο γόης Τούρκος;

Ο άνθρωπος που έχει κλέψει τις καρδιές των γυναικών είναι 25 ετών και έχει γεννηθεί στην Κωνσταντινούπολη, έχοντας πτυχίο οικονομικών αλλά και μεταπτυχιακό στη δημοσιογραφία!

Μάλιστα ο Ατακάν είναι και αθλητικός τύπος. Μπάσκετ, κολύμπι και πολλές διακρίσεις στο crossfit περιλαμβάνει το πλούσιο βιογραφικό του!

Δείτε όλα τα νέα για το Survivor στο Athensmagazine.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share