Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor: Τρομερό γέλιο στο Twitter! "Δώστε παραπάνω χρόνο σε Patric ρε!!"

Γέλιο μέχρι δακρύων!

22 Μαρτίου 2019 10:36
Survivor: Τρομερό γέλιο στο Twitter!

Survivor Twitter: Τρομερό γέλιο με τον Πάτρικ, στο παιχνίδι του Survivor Ελλάδα Τουρκία.

Ο Πάτρικ Ογκουνσότο, πρώην παίχτης του Εργοτέλη, βρίσκεται εδώ και σχεδόν μια εβδομάδα στο Survivor. Ο ίδιος δηλώνει χαρούμενος που βρίσκεται στο παιχνίδι επιβίωσης και δείχνει να το απολαμβάνει.

Ήδη, έχει σημαδέψει το παιχνίδι με το επικό ροχαλητό του στην καλύβα αλλά και με το "Βρες τη λέξη", το παιχνίδι που παίζουν οι παίκτες στο επεισόδιο της Τετάρτης. Ο γνωστός ποδοσφαιριστής έδωσε ρεσιτάλ όταν κλήθηκε να κάνει την περιγραφή στους συμπαίκτες του οι οποίοι έπρεπε να βρουν τη σωστή λέξη.

Σε αυτό το σημείο, να σας θυμίσουμε τη θεαματική είσοδο του Πατρίκ Ογκουνσότο στο Survivor Ελλάδα Τουρκία.

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Έμεινε "κάγκελο" ο Γιώργος Λιανός με την ατάκα του Ογκουνσότο!

Έναν νέο αέρα έχει φέρει ο Ογκουνσότο στην Ελληνική ομάδα στο Survivor!

H άφιξη του έχει φέρει ανατροπές στο παιχνίδι, ενώ βλέπουμε τους παίκτες ανανεωμένους.

Σήμερα, μετά το έπαθλο ο Γιώργος Λιανός κάθισε απέναντι από τους παίκτες και ρώτησε τον Νιγηριανό παίκτη με τι βάφει τα μαλλιά του γιατί πολλές γυναίκες αναρωτιούνται. Η απάντηση του όμως τον άφησε άφωνο.

Ο Πάτρικ είπε πως έτσι γεννήθηκε άρα τα μαλλιά του είναι φυσικά και το Γιώργος Λιανός έμεινα "κάγκελο".

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Τα βρήκε σκούρα ο Λιανός με τον Ογκουνσότο! - «Πάτρικ μου έκαψες τον εγκέφαλο»! (Video)

Surviror Ελλάδα Τουρκία χωρίς εντάσεις, γκρίνιες και τσακωμούς δεν υπάρχει, ωστόσο η είσοδος του Πάτρικ Ογκουνσότο στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ έδωσε έναν αέρα ανανέωσης στο παιχνίδι!

Ο Γιώργος Λιανός φαίνεται πώς τα βρήκε σκούρα με τον Πάτρικ Ογκουνσότο, αφού λίγο πριν οι δυο ομάδες μπουν στον αγωνιστικό χώρο και παίξουν για το έπαθλο φαγητού, ήθελε να τον υποδεχτεί και επίσημα στην ελληνική ομάδα!

Ο παρουσιαστής αφού συνομίλησε με τους υπόλοιπους παίκτες έδωσε τον λόγο και στον Πάτρικ λέγοντας του μάλιστα ότι όλον αυτόν τον καιρό τον έβλεπε να βγαίνει στα κανάλια και να παραπονιέται που δεν τον πήραν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιανός του είπε χαρακτηριστικά πώς σε έβλεπα πολύ έξαλλο!

Ο Πάτρικ Ογκουνσότο από την πλευρά του έκανε ηρωική προσπάθεια προκείμενου να απαντήσει στα όσα τον ρωτούσε ο παρουσιαστής!

Και κάπως έτσι ο Γι'ωργος Λιανός, αλλά και ο Σάκης Τανιμανίδης θα έχουν ένα δύσκολο... έργο, αφού θα πρέπει να καταλαβαίνουν και να βγάζουν άκρη με τα όσα λέει!

Δείτε τον απολαυστικό διάλογο των δυο ανδρών!

Δείτε όλα τα νέα του Survivor στο Athensmagazine.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share