Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor Αποκλειστικό: Αυτός είναι ο νέος παίκτης της ελληνικής ομάδας! Μεγάλη έκπληξη για έναν από τους υπάρχοντες!

Αποκλειστικό βόμβα!

14 Μαρτίου 2019 14:52
Survivor Αποκλειστικό: Αυτός είναι ο νέος παίκτης της ελληνικής ομάδας! Μεγάλη έκπληξη για έναν από τους υπάρχοντες!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor Αποκλειστικό: Ποιος είναι ο νέος παίκτης που θα μπει στην ελληνική ομάδα και θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη για έναν από τους υπάρχοντες ήδη;

Το Athensmagazine.gr σας έχει την αποκάλυψη! Μπορεί ο Acun να σκέφτεται να κάνει περικοπές σε υπαλλήλους της Acun Medya αλλά αυτό δεν ισχύει και για τους παίκτες του Survivor! Ίσα ίσα πρέπει να κάνει κάτι για να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης και για να γίνει πρέπει να μπουν νέοι παίκτες!

Μετά τον Πάτρικ Ογκουνσότο, ακόμα ένα αγόρι να μπει στην ελληνική ομάδα που συγγενής του υπάρχει ήδη μέσα στο παιχνίδι! Πάει κάπου το μυαλό σας; Από χτες έχει βουίξει η πιάτσα πως βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο ετοιμάζει ο αδελφός της Κατερίνας Δαλάκα, Κώστας!

Το παλικάρι το είδαμε για ένα επεισόδιο και πέρσι στο Survivor, όταν επισκέφτηκε την αδελφή του στον Άγιο Δομίνικο, στο πλαίσιο ενός επάθλου που κέρδισαν οι Διάσημοι και αναμένεται να τον δούμε και φέτος αλλά αυτή την φορά σε ρόλο παίκτη!

Το όνομα του Κώστα Δαλάκα είχε παίξει και το καλοκαίρι για το Survivor Ελλάδα - Τουρκία αλλά τελικά είχε απορριφθεί, ωστόσο η εξέλιξη να μπει η Κατερίνα στο Survivor έφερε και αλλαγή στην παραγωγή καθώς πιστεύει πως η συνύπαρξη δύο αδελφών θα ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης!

Την αποκλειστικότητα αυτή φέρνει στο φως το Athensmagazine.gr και μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί μέσα στις επόμενες μέρες!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share