Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Υπάρχει αγώνισμα Ελλάδα - Τουρκία! Ποιος κερδίζει σήμερα (20/02) το έπαθλο!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

20 Φεβρουαρίου 2019 10:09
Survivor spoiler: Υπάρχει αγώνισμα Ελλάδα - Τουρκία! Ποιος κερδίζει σήμερα (20/02) το έπαθλο!

Survivor spoiler: Μυστήριο με το σημερινό αγώνισμα για το έπαθλο αφού στο trailer ο ΣΚΑΙ μας έδειξε πως αγωνίζονται αποκλειστικό για symbol game!

Ωστόσο το Athensmagazine.gr σας έχει την αποκλειστικότητα και σας αναφέρει πως ο αγώνας ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία θα διεξαχθεί κανονικά απλά για λόγους διαρροής η παραγωγή επέλεξε να μην το προβάλει στο trailer!

Έλληνες και Τούρκοι θα μονομαχήσουν και απόψε για ένα έπαθλο, ωστόσο επειδή δεν έχουμε τα πλάνα δεν μπορούμε να σας αναφέρουμε το παραμικρό γύρω από την διαρροή! Αυτό που μπορούμε να σας πούμε είναι τον λόγο που δεν έχει διαρρεύσει τίποτα!

Ο λόγος είναι πως στην Τουρκία το σημερινό επεισόδιο, όπως και τις προηγούμενες Τετάρτες δεν προβάλλεται ίδια μέρα αλλά Παρασκευή! Δηλαδή στην Τουρκία τα επεισόδια προβάλλονται στο κανάλι Tv8 από Παρασκευή έως Τρίτη και στην Ελλάδα από Σάββατο έως Τετάρτη!

Αυτός είναι και ο λόγος που η αποχώρηση της εβδομάδας γίνεται Τρίτη και η ασυλία παίζεται την πρώτη μέρα της εβδομάδας, που για τους Τούρκους είναι δεύτερη!

Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr για την διαρροή του σημερινού αγωνίσματος, λίγο μετά τις 21:00 όπως κάθε βράδυ!

Προς το παρόν δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου του Survivor:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share