Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor Αποκλειστικό: Μπαίνουν 12 Διάσημοι στο ριάλιτι! Τέλος το Ελλάδα - Τουρκία!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ: Πέρασαν διάσημοι από κάστιγνκ! Και η λίστα "μεγαλώνει"...

14 Φεβρουαρίου 2019 19:50
Survivor Αποκλειστικό: Μπαίνουν 12 Διάσημοι στο ριάλιτι! Τέλος το Ελλάδα - Τουρκία!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor Αποκάλυψη: Ποιοι είναι οι 12 διάσημοι που μπαίνουν στο παιχνίδι για να τελειώσουν το Survivor Ελλάδα Τουρκία; Πότε αλλάζουν όλα;

Το Athensmagazine.gr είναι εδώ και σας έχιε παρουσιάσει ακόμα μια αποκλειστικότητα, πριν από σχεδόν μια εβδομάδα! Πρώτοι σε μας διαβάσατε πως το Survivor Ελλάδα Τουρκία τελειώνει και μετατρέπεται σε κλασικά Survivor με Διάσημους και Μαχητές!

Τι αλλάζει και πως; Το Athensmagazine.gr σας έχει την διαρροή! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η απόφαση πάρθηκε και είναι οριστική! Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης αναγκάζουν τον Ατζούν και την υπόλοιπη παραγωγή του Survivor να πάρει αυτή την απόφαση!

Ήδη έχουν περάσει από κάστινγκ αρκετοί διάσημοι και μερικοί έχουν πει το "ναι" για το ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο! Στόχος είναι να μπουν 12 και μαζί με τους υπάρχοντες να διαμορφώσουν 2 ομάδες, Διασήμων και Μαχητών και στην ουσία το Survivor να ξεκινήσει από την αρχή!

Πότε θα αλλάξει όλο αυτό; Στόχος της παραγωγής είναι όσο πιο σύντομα γίνεται! Γι' αυτό δεν αποκλείεται μέσα σε δύο βδομάδα το Survivor Ελλάδα Τουρκία να έχει μετατραπεί σε Survivor 3! Πως θα γίνει αυτό; Έτσι ξαφνικά! Όπως πέρσι σε μια στιγμή διαλύθηκαν οι δύο ομάδες και διαμορφώθηκαν από την αρχή έτσι και φέτος ξαφνικά θα τους ανακοινωθεί σε έναν συμβούλιο πως ότι ξέρανε τελείωσε και πως το Survivor ξεκινάει ξανά με άλλη μορφή!

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως Έλληνες και Τούρκοι θα συνεχίζουν να κοντράρονται ως αντίπαλοι, αλλά αυτή την φορά μια μέρα την εβδομάδα! Το Athensmagazine.gr μέσα στις επόμενες ημέρες θα σας μεταφέρει και τα πρώτα ονόματα που έχουν συμφωνήσει για να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο και να απαρτίζουν την ελληνική ομάδα!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share