Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020

Τέλος το Survivor Ελλάδα - Τουρκία! Η μεγάλη απόφαση της παραγωγής για να φέρει την ανατροπή!

Αποκλειστικό παρασκήνιο βόμβα!

7 Φεβρουαρίου 2019 10:41
Τέλος το Survivor Ελλάδα - Τουρκία! Η μεγάλη απόφαση της παραγωγής για να φέρει την ανατροπή!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και τις σίγουρες διαρροές του!

Χτες για ακόμα μια φορά η διαρροή μας έπεσε μέσα, που φυσικά δεν είχε κανένα άλλο site! Σήμερα ωστόσο ερχόμαστε με ακόμα μια αποκλειστικότητα που φέρνει τα πάνω κάτω! Ο Ατζούν και τα υπόλοιπα μέλη της παραγωγής έχουν καταλάβει πως το Survivor Ελλάδα - Τουρκία δεν τραβάει! Ήδη θα έχετε παρατηρήσει πως έχουν αυξηθεί οι δοκιμασίες που συμμετέχουν μόνες τους οι ομάδες! Όπως τα αγωνίσματα για τα Symbol Game, αλλά και το κουίζ επιβίωσης που προβλήθηκε στο επεισόδιο της Τετάρτης!

Επίσης χτες είδαμε πως σταδιακά μπαίνουν νέοι παίκτες και για τις δύο ομάδες! Παρότι δηλαδή αποχώρησε ο Δημήτρης Μαργαρίτης και ήταν λογικό να αντικατασταθεί, μπήκε και Τούρκος παίκτης χωρίς να έχει αποχωρήσει κανείς!

Ακόμα έγινε και η αποκάλυψη πως θα υπάρχουν δύο νικητές και όχι ένας! Δηλαδή ένας Τούρκος και ένας Έλληνας! Τι σημαίνει αυτό; Πως σταδιακά το Survivor Ελλάδα Τουρκία θα διαλυθεί και θα γίνουν 2 Survivor με τις ομάδες να χωρίζονται σε Διάσημους και Μαχητές, με τους παίκτες που θα μπουν σταδιακά στο παιχνίδι! Ήδη η παραγωγή έχει συζητήσεις με αρκετούς ώστε να μπουν ηχηρά ονόματα που θα απαρτίζουν τις νέες ομάδες!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr, πολύ σοβαρή σκέψη του Ατζούν αφορά την διάλυση του υπάρχοντος ριάλιτι και την δημιουργία δύο ξεχωριστών για την κάθε χώρα, αφού το σχέδια για κοινό Survivor Ελλάδα - Τουρκία δεν προχωράει!

Πως σας φαίνεται σαν ιδέα; Σίγουρα αρκετά συναρπαστική και αναστρέψιμη!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share