Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

Τραγωδία για το Survivor: Κόβεται το πιο αγαπημένο παιχνίδι από το Survivor 3!

Αποκλειστικό: Απόφαση που θα ρίξει την τηλεθέαση στο μισό!

9 Ιανουαρίου 2019 13:20
Τραγωδία για το Survivor: Κόβεται το πιο αγαπημένο παιχνίδι από το Survivor 3!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο αλλά και τα γραφεία του ΣΚΑΙ!

Τα κάστινγκ βαδίζουν ολοταχώς προς το τέλος τους και εμείς είμαστε εδώ για να σας μεταφέρουμε όλες τις εξελίξεις γύρω από το Survivor 3, το οποίο και κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ την Κυριακή 03 Φεβρουαρίου!

Σήμερα ωστόσο θα σας φέρουμε στο φως μια αποκλειστικότητα που θα σας απογοητεύσει! Ποια είναι αυτή; Πως το αγαπημένο παιχνίδι του Survivor, εκείνο όπου ρίχναμε άφθονο γέλιο, τελειώνει! Ποιο είναι αυτό; Το κουίζ επιβίωσης!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νεκρός άνδρας από τον χιονιά που χτύπησε την Ελλάδα: Πέθανε αβοήθητος στο αποκλεισμένο του χωριό!

Και είναι λογικό καθώς φέτος το Survivor θα είναι μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας! Πάντως υπάρχει μια σκέψη στην παραγωγή να το διατηρήσει με δύο τρόπους! Ο ένας είναι να γίνει στα αγγλικά, κάτι που δεν έχει πολλές πιθανότητες αφού αρκετοί παίκτες δεν θα γνωρίζουν καλά αγγλικά αλλά και οι υπότιτλοι θα είναι κουραστικοί για τους τηλεθεατές!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκοτώθηκε εργάτης στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ!

Η δεύτερη σκέψη που υπάρχει είναι να γίνεται κουίζ, ξεχωριστό για κάθε χώρα, και η ελληνική ομάδα για παράδειγμα να χωρίζεται κάθε φορά σε δύο ομάδες που οι νικητές θα απολαμβάνουν ένα μίνι έπαθλο! Αυτό το ενδεχόμενο έχει περισσότερες πιθανότητες, όμως το πιο πιθανό, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr, είναι να μην έχουμε κουίζ επιβίωσης στο Survivor 3!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share