Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor Διαρροή: Αυτή είναι η ακριβής ημερομηνία που αρχίζει το Survivor 3 και αυτοί οι 2 Έλληνες παρουσιαστές!

Αποκλειστικό παρασκήνιο! Ποια η μεγάλη ανατροπή;

21 Δεκεμβρίου 2018 09:11
Survivor Διαρροή: Αυτή είναι η ακριβής ημερομηνία που αρχίζει το Survivor 3 και αυτοί οι 2 Έλληνες παρουσιαστές!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο αλλά και τα γραφεία του ΣΚΑΙ!

Τα κάστινγκ βρίσκονται ένα βήμα πριν την ολοκλήρωσή τους και η τελική ελληνική ομάδα φαίνεται πως κλείνει! Ονόματα που παίζουν σας τα έχουμε παρουσιάσει ωστόσο δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά ποια έχουν πει το "ναι"!

Σήμερα το Athensmagazine.gr θα σας φέρει στο "φως" μια ακόμα αποκάλυψη! Ποια είναι αυτή; Όπως θα καταλάβατε από τον τίτλο του άρθρου έχει να κάνει με την ημέρα που θα ξεκινήσει το Survivor 3 ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι εξελίξεις σοκάρουν στον Alpha: Όλα δείχνουν δολοφονία!

Απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως το Survivor 3 θα ξεκινήσει να προβάλλεται μέσω του ΣΚΑΙ στην Ελλάδα την 1η Φεβρουαρίου του 2019! Και ποια είναι η μεγάλη ανατροπή; Πως ξεκινάει Παρασκευή, ενώ τις προηγούμενες χρονιές το ριάλιτι "έπαιζε" από Κυριακή μέχρι Πέμπτη!

Όσο για τους παρουσιαστές; Και εκεί έχουμε ανατροπή καθώς φαίνεται πως τελικά ο Γιώργος Λιανός θα παραμείνει εντός της δυάδας, παρότι σενάρια τον ήθελαν εκτός! Πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως του είχε προταθεί να αγωνιστεί και σαν παίκτης αλλά ο παρουσιαστής ήταν αρνητικός! Ωστόσο φαίνεται πως έχουμε την ανατροπή και ο Γιώργος Λιανός, όπως όλα δείχνουν, θα είναι και φέτος στο πλευρό του Σάκη Τανιμανίδη!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Είσαι ψωνάρα Ξεφτιλίδου, ουδέν προ του τέλους μακάριζε...": Τραγικές ώρες για την Τατιάνα Στεφανίδου!

Το Athensmagazine.gr για οποιαδήποτε εξέλιξη γύρω από το Survivor θα σας κρατάει ενήμερους, όπως κάνει τα 2 τελευταία χρόνια!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share