Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor Διαρροή: Ο Έλληνας ηθοποιός που δέχεται μεγάλη πίεση για το Survivor 3!

Αποκλειστικό παρασκήνιο! Το βλέπει θετικό ο ηθοποιός!

5 Δεκεμβρίου 2018 08:37
Survivor Διαρροή: Ο Έλληνας ηθοποιός που δέχεται μεγάλη πίεση για το Survivor 3!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από το Survivor τόσο από τον Άγιο Δομίνικο όσο και από τα γραφεία του ΣΚΑΙ!

Εδώ και έναν μήνα έχουν ξεκινήσει τα κάστινγκ από την παραγωγή που θέλει να χτίσει μια ισχυρή ομάδα, ειδικά στους Διάσημους, που θα χτυπήσει στα ίσια τους Τούρκους! Στην λίστα βρίσκονται διάσημοι αθλητές και καλλιτέχνες, με το Athensmagazine.gr να σας έχει αποκαλύψει αρκετά ονόματα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στη Ρόδο: Για βιασμό και ανθρωποκτονία κατηγορούνται οι δύο συλληφθέντες! - Σήμερα το τελευταίο αντίο στην 21χρονη φοιτήτρια!

Το ίδιο θα κάνει και σήμερα! Το τελευταίο όνομα που έφτασε στα γραφεία μας είναι πασίγνωστος ηθοποιός, ο οποίος είχε γραφτεί και για τα δύο πρώτα Survivor! Ποιος είναι αυτός; Ο λόγος για τον Άνθιμο Ανανιάδη!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στην Κρήτη: Υπέκυψε στα τραύματά του ο 22χρονος μετά από σοβαρό τροχαίο!

Ασφαλείς πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως έχει γίνει ήδη κρούση και ο ηθοποιός δεν είναι τόσο αρνητικός, όσο ήταν τις δύο πρώτες φορές! Μια το οικονομικό σκέλος της ιστορίας, μιας ότι έχει λίγο πολύ "χαλάσει" το όνομά του από τα όσα ακούγονται για τον ίδιο τελευταία, θέλει να πάρει το... αίμα του πίσω!

Θα πει το μεγάλο ναι ή όχι; Το Athensmagazine.gr θα σας ενημερώσει για οποιαδήποτε εξέλιξη!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share