Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor Διαρροή: Ο απόλυτος θρύλος του ελληνικού αθλητισμού στο Survivor 3!

Τρομερό παρασκήνιο! Πρόκειται για θρύλο!

26 Νοεμβρίου 2018 15:47
Survivor Διαρροή: Ο απόλυτος θρύλος του ελληνικού αθλητισμού στο Survivor 3!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο! Τόσο όταν υπάρχει δράση όσο και τώρα που οι υποψήφιοι περνούν από κάστινγκ!

Ποιος είναι το νέο όνομα που έπεσε στο τραπέζι; Το Athensmagazine.gr σας έχει το ρεπορτάζ!

Στον ΣΚΑΙ καθώς και η παραγωγή του Survivor θέλουν να "πατήσουν" πάνω σε άλλες συμμετοχές που στα δύο πρώτα Survivor έκαναν επιτυχία! Ένα από αυτά τα πρόσωπα είναι ο Γιάννης Τσίλης! Ο γνωστός Ολυμπιονίκης ήταν από τα καλύτερα παιδιά στο Survivor και προερχόταν από ... αθλητικά σπορ! Κάτι αντίστοιχο ίσχυε και για τον Γιάννη Δρυμωνάκο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κερατάς" ο Ατζούν: Με ποιον τον κεράτωσε η σύζυγός του! Εφιάλτης για τον mr Survivor!

Ποιον θέλουν φέτος για να τους διαδεχτεί; Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr, στο στόχαστρο της παραγωγής βρίσκεται ο Σπύρος Γιαννιώτης! Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση μετά το μετάλλιο που κατέκτησε στο Ρίο και θέλει να αφοσιωθεί στην οικογένειά του! Είναι θρύλος της ελληνικής κολύμβησης!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικός Γιάννης Μπέζος: "Χαίρομαι που..."

Πληροφορίες μας αναφέρουν πως δεν είναι και τόσο ζεστός στο ενδεχόμενο του Survivor, ωστόσο η παραγωγή το παλεύει! Αν θα τα καταφέρει ή όχι θα το μάθουμε τις επόμενες ημέρες!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share