Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Κερατάς" ο Ατζούν: Με ποιον τον κεράτωσε η σύζυγός του! Εφιάλτης για τον mr Survivor!

Ποιος είναι το τρίτο πρόσωπο!

26 Νοεμβρίου 2018 14:57

Διαζύγιο-βόμβα για τον «Mr. Survivor» Ατζούν Ιλίτζαλι που επιβεβαίωσε το διαζύγιο από την τρίτη σύζυγό του, Σεϊμά Σούμπασι με την οποία παντρεύτηκαν πέρυσι τον Σεπτέμβριο σε μια παραμυθένια τελετή στο Σεν Τροπέ.

Ο Ατζούν και η Σεϊμά Σουμπασί επιβεβαίωσαν στην εκπομπή της τουρκικής τηλεόρασης «Δεύτερη Σελίδα» ότι χωρίζουν.

Αμέσως μετά η Σεϊμά έγραψε «Καλημέρα» στο Instagram σαν να μη συνέβη κάτι, ενώ έκανε like στα σχόλια που της έγραφαν «καλορίζικο», προφανώς εννοώντας το διαζύγιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικός Γιάννης Μπέζος: "Χαίρομαι που..."

Το φημολογούμενο... τρίτο πρόσωπο, ο ηθοποιός Τσαγατάι Ουλούσοϊ

Η γνωστή περσόνα Σινέμ Ουμάζ υποστήριξε στο Twitter ότι υπήρξε τρίτο πρόσωπο από την πλευρά της Σεϊμά, αφού είχε κρυφή σχέση με τον ηθοποιό Τσαγατάι Ουλούσοϊ. Όταν η Σεϊμά είχε γράφει στα social media την ίδια φράση που είχε ο Τσαγατάι σε τατουάζ στο στήθος του προκάλεσε συζητήσεις.

Πρόκειται για το τρίτο διαζύγιο του 49χρονου Τούρκου καναλάρχη και παραγωγού, ο οποίος έχει αποκτήσει τέσσερις κόρες με τρεις διαφορετικές γυναίκες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία για τον Γιάννη Πλούταρχο!

Το 1989 ο Ιλίτζαλι, ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε τη Σεντά και μαζί της απέκτησε την πρώτη κόρη του. Οι δυο τους χώρισαν το 1993 και το 2003 ο ίδιος παντρεύτηκε για δεύτερη φορά με μία εντυπωσιακή μελαχρινή Τουρκάλα, τη Ζεινέπ. Μαζί απέκτησαν δύο κόρες ωστόσο λίγα χρόνια μετά χώρισαν, όταν ο Ατζούν ερωτεύτηκε την τρίτη του σύζυγο Σεϊμά Σουμπάσι. Το πρώην πλέον ζευγάρι απέκτησε μαζί μια κόρη.

TAGS
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share