Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Ανατροπή βόμβα με τον μεγάλο νικητή και τις 100.000 ευρώ!

Αποκλειστικό παρασκήνιο!

10 Ιουλίου 2018 10:35
Survivor spoiler: Ανατροπή βόμβα με τον μεγάλο νικητή και τις 100.000 ευρώ!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας παρουσίασε όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και την κοινή παραλία Διασήμων και Μαχητών!

Πλέον όλη αυτή η περιπέτεια έφτασε στο τέλος της! Οι παίκτες είναι καθ' οδόν για την επιστροφή τους στην Ελλάδα με την τελική 4αδα τελικά να έχει μια μεγάλη έκπληξη και αυτή να είναι η Βοργινία Δικαιούλια, που ελάχιστοι πίστευαν πως μπορεί να φτάσει μακριά στο φετινό Survivor!

Ωστόσο, 3 μέρες πριν πέσει η αυλαία του δεύτερου κύκλου του άκρως πετυχημένου ριάλιτι του ΣΚΑΙ, έρχεται η μεγάλη ανατροπή για τον νικητή και τις 100.000 ευρώ! Ποια είναι αυτή; Το Αthensmagazine.gr σας την παρουσιάζει παρακάτω!

Σε όλες τις διαδικτυακές δημοσκοπήσεις που έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες η Κατερίνα Δαλάκα έκανε "πλάκα" σε συμπαίκτες και αντιπάλους! Βρισκόταν πάντα στην κορυφή με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο! Για αρκετό διάστημα μάλιστα στην δεύτερη θέση ήταν ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, ο οποίος και τελικά αποχώρησε από το Survivor!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Διαρροή: Αυτοί οι δύο παίκτες κερδίζουν στο τελευταίο αγώνισμα και πάνε απευθείας στον ημιτελικό!

Από εκείνη την μέρα και έπειτα άρχισε να αποκτά μεγάλο προβάδισμα ο Ηλίας Γκότσης! Όμως αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες ξεπερνάει κάθε λογική! Ο Μαχητής είναι ο μόνος άνδρας που έχει μείνει μέχρι τέλους και ο μοναδικός φυσικά από την ομάδα του, ενώ και η αλλαγή στην συμπεριφορά του έχει βγάλει προς τα έξω άλλο πρόσωπο!

Μάλιστα φαίνεται τις τελευταίες ώρες πως γίνεται η μεγάλη ανατροπή και ο Ηλίας "καβαλάει" σε ψήφους και προτίμηση την Κατερίνα Δαλάκα! Λέτε λοιπόν η ανατροπή αυτή η ανατροπή να ολοκληρωθεί; Το Athensmagazine.gr θα σας κρατάει ενήμερους!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share