Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor Διαρροή: Αυτοί οι δύο παίκτες κερδίζουν στο τελευταίο αγώνισμα και πάνε απευθείας στον ημιτελικό!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ από τον Άγιο Δομίνικο!

10 Ιουλίου 2018 09:15
Survivor Διαρροή: Αυτοί οι δύο παίκτες κερδίζουν στο τελευταίο αγώνισμα και πάνε απευθείας στον ημιτελικό!

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας μετέφερε όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και την κοινή παραλία Διασήμων και Μαχητών και όλο αυτό σήμερα φτάνει στο τέλος του!

Απόψε έχουμε το τελευταίο αγώνισμα, όπου οι δύο νικητές θα κερδίσουν μια θέση για τον μεγάλο ημιτελικό του Survivor! Κάτι αντίστοιχο δηλαδή με πέρσι, όπου ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Μάριος Πρίαμος είχαν επικρατήσει (σε ξεχωριστά αγωνίσματα βέβαια) και είχαν κερδίσει, εκτός από ένα ταξίδι στην Κούβα, 2 εισιτήρια για τον ημιτελικό, όπου τους περίμενε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, που είχε περάσει από ψηφοφορία στην Ελλάδα τον Κωνσταντίνο Αναγνωστόπουλο!

Ποιος κερδίζει σήμερα;

Πάμε τώρα στο ζουμί της υπόθεσης; Ποιοι θα γίνουν οι φετινοί Ντάνος και Μάριος; Το Athensmagazine.gr έχει το ρεπορτάζ, για τελευταία φορά φέτος και σας το παρουσιάζει! Το αγώνισμα καταρχάς είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και χρειάζεται ισορροπία, ενώ και η ταχύτητα παίζει τον ρόλο της!

Ποιοι όμως καταφέρνουν να πάρουν το εισιτήριο για τον ημιτελικό; Ο Ηλίας είναι ο μεγάλος νικητής, σύμφωνα με τις πρώτες διαρροές, ενώ η Κατερίνα Δαλάκα δείχνει πως έχει ένα μικρό προβάδισμα απέναντι στην φίλη της, Μελίνα! Προσοχή, δεν πρόκειται για διαρροή ωστόσο! Μόλις την έχουμε στα χέρια μας θα σας την μεταφέρουμε αμέσως!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή βόμβα με τον σύντροφο της Ειρήνης Λαγούδη: Τα απειλητικά μηνύματα πριν πεθάνει!

Προς το παρόν δείτε εικόνες από τον σημερινό αγώνα:

Υ.Γ.: Το Athensmagazine.gr, όπως κάθε βράδυ έτσι και σήμερα, από τις 20:00 μέχρι τις 22:00 θα σας μεταφέρει σίγουρη διαρροή με νικητές αλλά και... έπαθλο!

Δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share