Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor παρασκήνιο: Η απαράδεκτη κίνηση του Νικόλα πίσω από την... παραχώρηση της θέσης του στην Βιργινία!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

4 Ιουλίου 2018 12:31
Survivor παρασκήνιο: Η απαράδεκτη κίνηση του Νικόλα πίσω από την... παραχώρηση της θέσης του στην Βιργινία!

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και την κοινή παραλία Διασήμων και Μαχητών!

Χτες είδαμε τις 3 γυναίκες της παρέας να απολαμβάνουν το έπαθλο, με την Βιργινία να πηγαίνει ως επιλογή του Νικόλα, με τον τελευταίο να μην δίνει το παρόν!

Συγκεκριμένα οι 3 Μαχητές είχαν αποφασίσει πως ή θα πάνε και οι 3 μαζί στο έπαθλο, με την παραγωγή να τους κάνει την χάρη ή δεν θα πήγαινε κανείς! Έτσι και έγινε...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Διαρροή: Αυτός παίρνει την ατομική ασυλία και αυτοί είναι οι 2 υποψήφιοι!

Όμως πίσω από την κίνηση του Νικόλα κρύβεται μια μεγάλη... κακία! Ποια είναι αυτή; Το Athensmagazine.gr σας έχει το ρεπορτάζ!

Ο Νικόλας μονομάχησε μέχρι τέλους με τον Χάρη για να κερδίσει το χθεσινό έπαθλο! Τελικά κέρδισε και πήρε ως επιλογή την Βιργινία! Ως εδώ καλά! Όμως η εντολή της παραγωγής ήταν ξεκάθαρη και δεν άφηνε να δώσει την δική του θέση αλλού παρά μόνη της επιλογής του! Έτσι το έπαθλο το απόλαυσαν 3 αντί για να 4!

Τι θέλουμε να πούμε; Μήπως από την στιγμή που δεν ήταν διατεθειμένος να πάει στο έπαθλο να καθόταν να χάσει από τον Χάρη ώστε τουλάχιστον να πάει ο Χάρης; Εσείς πως το κρίνετε;

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share