Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor Διαρροή: Αυτός παίρνει την ατομική ασυλία και αυτοί είναι οι 2 υποψήφιοι!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

4 Ιουλίου 2018 09:35
Survivor Διαρροή: Αυτός παίρνει την ατομική ασυλία και αυτοί είναι οι 2 υποψήφιοι!

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και την κοινή παραλία Διασήμων και Μαχητών!

Δεν πρόλαβε καλά καλά να αποχωρήσει χτες ο Πάνος Θεοδώρου και σήμερα οι παίκτες ετοιμάζονται για ακόμα μια ασυλία! Οι έξι παίκτες που έχουν απομείνει στο παιχνίδι θα αγωνιστούν σε ένα αγώνισμα με έναν μόνο νικητή, ο οποίος θα εξασφαλίσει την ατομική ασυλία και θα δώσει ένα υποψήφιο προς αποχώρηση! Ο άλλος θα βγει από την κάλπη!

Ποιος κερδίζει σήμερα;

Το Athensmagazine.gr σας έχει το ρεπορτάζ και για απόψε! Σήμερα θα δούμε για πρώτη φορά στο φετινό Survivor όλους να αγωνίζονται με όλους! Δηλαδή και γυναίκες με άνδρες και άνδρες με άνδρες και γυναίκες με γυναίκες! Κάτι αντίστοιχο με το περσινό από την στιγμή που το Survivor έγινε ατομικό!

Ένα άτομο θα πάρει την ασυλία και θα μπει στην διαδικασία να δώσει έναν υποψήφιο! Αυτός είναι και ο λόγος που θα δούμε και την Κατερίνα Δαλάκα να αγωνίζεται, παρότι έχει δεδομένη την θέση της στον τελικό, αφού θέλει να κερδίσει και να δώσει έναν από τους Μαχητές! Ποιος κερδίζει; Το μόνο σίγουρο είναι πως η ασυλία δεν πάει σε Μαχητή! Επομένως και οι δύο Ηλίας και Νικόλας θα είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Δείτε εικόνες από το σημερινό αγώνισμα:

Δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share