Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor Διαρροή: Το απίστευτο τελευταίο έπαθλο! Οι 2 παίκτες που πάνε στην Ρωσία και στο Μουντιάλ!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

3 Ιουλίου 2018 12:04
Survivor Διαρροή: Το απίστευτο τελευταίο έπαθλο! Οι 2 παίκτες που πάνε στην Ρωσία και στο Μουντιάλ!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και την κοινή παραλία Διασήμων και Μαχητών!

Το Survivor μετράει ακόμα μια εβδομάδα ζωής όμως αυτό δεν σημαίνει πως οι εκπλήξεις έχουν τελειώσει! Και το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας κάνει την μεγάλη αποκάλυψη!

Πέρσι οι Γιώργος Αγγελόπουλος και Μάριος Πρίαμος, λίγο πριν επιστρέψουν στην Ελλάδα κέρδισαν ένα ταξίδι στην Κούβα! Φέτος θα συμβεί πάλι κάτι αντίστοιχο αλλά πολύ πιο... ονειρεμένο! Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί μια φήμη που θέλει δύο παίκτες κατά την επιστροφή τους στην Ελλάδα να κάνουν μια μικρή... στάση στην Ρωσία! Τι θα κάνουν εκεί; Μα φυσικά θα παρακολουθήσουν μια αναμέτρηση του Μουντιάλ!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Διαρροή: Αυτοί κερδίζουν σήμερα (03/07) το έπαθλο!

Προσοχή, την είδηση αυτή σας την μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, αφού είναι αρχικές διαρροές που έφτασαν στα "αυτιά" του Athensmagazine.gr και όχι κάποια σίγουρη και επιβεβαιωμένη πληροφορία!

Μάλιστα στα γραφεία μας έχουν φτάσει και τα ονόματα των δύο νικητών που φαίνεται να είναι έκπληξη! Και αυτό γιατί ανάμεσα στους νικητές φαίνεται να είναι και η Βιργινία Δικαιούλια! Φυσικά εφόσον επιβεβαιωθεί η είδηση αυτή το Athensmagazine.gr είναι σε θέση να σας την μεταφέρει αμέσως!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share