Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021

Survivor Διαρροή: Αυτοί κερδίζουν σήμερα (03/07) το έπαθλο!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

3 Ιουλίου 2018 10:29
Survivor Διαρροή: Αυτοί κερδίζουν σήμερα (03/07) το έπαθλο!

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και την κοινή παραλία Διασήμων και Μαχητών!

Απόψε έχουμε αποχώρηση, με τους 3 Μαχητές να είναι υποψήφιοι και σας έχουμε ενημερώσει από το πρωί ποιος είναι εκείνος που βρίσκεται ήδη εκτός Survivor (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)!

Πριν όμως την αποχώρηση έχουμε και αγώνισμα επάθλου! Ποιο είναι το έπαθλο; Ένα κοντινό ταξίδι! Το που θα το μάθουμε στο σημερινό επεισόδιο από τον Σάκη Τανιμανίδη!

Ποιοι κερδίζουν σήμερα;

Πάμε τώρα στο αγωνιστικό κομμάτι! Απόψε γυναίκες και άνδρες θα αγωνιστούν ξεχωριστά και δύο νικητές θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν άλλον έναν και να απολαύσουν το έπαθλο! Το σημερινό αγώνισμα, όπως φαίνεται και από τα πρώτα πλάνα του trailer θα είναι τυφλό, το πρώτο και τελευταίο στο φετινό Survivor!

Οι παίκτες θα αγωνιστούν με δεμένα τα μάτια και αυτό θα φέρει ανατροπές! Στις γυναίκες σαφέστατο προβάδισμα έχει ξανά η Κατερίνα Δαλάκα, όμως το συγκεκριμένο αγώνισμα δεν αποκλείεται να φέρει την έκπληξη! Όσο αναφορά τους άνδρες, αρχικές μας πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ηλίας απόψε επιστρέφει στις επιτυχίες! Ωστόσο αυτό δεν αποτελεί την σίγουρη διαρροή μας, την οποία θα σας την μεταφέρουμε όταν την έχουμε στην κατοχή μας!

Προς το παρόν δείτε εικόνες από το σημερινό αγώνισμα:

Υ.Γ.: Το Athensmagazine.gr, όπως κάθε βράδυ έτσι και σήμερα, θα σας μεταφέρει σίγουρη διαρροή με νικητές και έπαθλο από τις 20:00 μέχρι τις 22:00!

Δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share